Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jakiego bramkarze wybrać do Bundesligi.

Weidenfeller czy  Leno , a może ktoś inny jeszcze :D ?

Obaj są dobrzy. Weidenfeller lepszy pod względem statystyk, a Leno prowadzi gdy spojrzymy na oceny na Futhead. Musisz przetestować obu bramkarzy :)

­

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W formacji 4:3:3 (4) na śp prócz Gundogana i Mkhitaryana kogo dać na środek ?

Kagawa

De Bruyne

Maxim

Boatengiem słabo mi się gra

Opublikowano

W formacji 4:3:3 (4) na śp prócz Gundogana i Mkhitaryana kogo dać na środek ?

Kagawa

De Bruyne

Maxim

Boatengiem słabo mi się gra

De Bruyne

636451494245979649038.gif

Opublikowano (edytowane)

Kto lepiej sprawdzi się na pozycję prawego skrzydłowego w 4-3-3(4) w Bundeslidze? Teraz mam taki skład i zastanawiam się nad wymianą Aubameyanga na Shaqiriego. Co prawda Auba ma to 95 tempa ale reszta statystyk nie powala, 3* WF i skille, do tego jest to prawonożny zawodnik, więc nie ma jak schodzić do środka i strzelać ... Shaqiri na 88 tempa, aż 86 dryblingu, porównywalny strzał i podania, no i jest lewonożny, więc łatwiej było by schodzić do środka. Do tego 4* skille i słabsza noga. Jak sądzicie?

Btw trójka Gundogan-De Bruyne-Mkhitaryan wymiata, polecam każdemu. Już nie raz ogrywałem składy z Ronaldo, Balem czy Messim tym składem powyżej :)

Edytowane przez kuba0329
Opublikowano

Kto lepiej sprawdzi się na pozycję prawego skrzydłowego w 4-3-3(4) w Bundeslidze? Teraz mam taki skład i zastanawiam się nad wymianą Aubameyanga na Shaqiriego. Co prawda Auba ma to 95 tempa ale reszta statystyk nie powala, 3* WF i skille, do tego jest to prawonożny zawodnik, więc nie ma jak schodzić do środka i strzelać ... Shaqiri na 88 tempa, aż 86 dryblingu, porównywalny strzał i podania, no i jest lewonożny, więc łatwiej było by schodzić do środka. Do tego 4* skille i słabsza noga. Jak sądzicie?

Btw trójka Gundogan-De Bruyne-Mkhitaryan wymiata, polecam każdemu. Już nie raz ogrywałem składy z Ronaldo, Balem czy Messim tym składem powyżej :)

Na prawe skrzydło lepszy będzie Shaqiri. Reszta składu bardzo dobra.

­

Opublikowano

[15]

Reid (TOTW) vs Rojo

Statystyki praktycznie identyczne. Jeżeli skupiasz się na grze w obronie (tym piłkarzem) - Reid, natomiast, jeśli wolisz wspomagać ataki drużyna - Rojo. 

­

Opublikowano

Matic 82 czy 80? ktos powie ze glupie pytanie ale podobno stary Cahill 80 jest lepszy niz nowy 81

Fifa 14 czy 15? Następnym razem używaj prefixów... 

­