Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Turima.PL Zbroje wojownik 100-200lv ! ( Armor warrior 100-200lv ) #2

Turima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zodi zjebałeś sprawę, no ale cóż...

Co do projektu, wszystko już gdzieś było, nic specjalnego.

Opublikowano

Zodi zjebałeś sprawę, no ale cóż...

Co do projektu, wszystko już gdzieś było, nic specjalnego.

Z czym mogę wiedzieć ? :)

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dupy nie urywa..Za duzo tego.. Wbilem 80lvl a nawet nie mam ulepkow na 50 poziom eq bo skopaliacie sprawe i na poczatkowych mapach nie dropily ulepki z metkow (mowie o bo). Dalej niby jest ok, ale zobaczymy. Na serverze takze jest za malo map na maly lvl powinny byc 2-3 a nie wszedzie ksuja bo all spoty zajete na kazdym "ch".. Jak dla mnie porazka zobaczymy ile po stoi. Same minusy i zjebany exp.. Od 40lvl do 65 expilem 3h a potem 10 min i mam 80?

Opublikowano

Administracja większość rzeczy  kopiuje z innych serwerów, Tak jak ktoś tu napisał szału nie ma dupy nie urywa. 

Serwy od Litegame= Pełno bugów=włamy

Pewnie też Turima szybko padnie. 

Nie polecem serwa

Droga koleżanko, piszesz tutaj jakieś poezje i nie muszę Cię widzieć żeby wiedzieć że twój język jest cały brązowy od lizania .... Naidowi :)

Jedyne co osiągnąłeś to rejestracja konta na mpcforum...

Miałem jeden server który do dziś jest profesjonalną robotą, bo nie robie ich dla takich przygimbazjalnych administratorów tylko dla graczy.

@/

Zmień monitor bo karton hd nie obsługuje.

Pozdrawiam Zodi ;* <3

No miałeś, na nim było drugie tyle bugów i ty to nazywasz profesjonalnym serwerem ? Połowa rzeczy była z serwa M2M, nawet ze znaczkami na wierzchowcach i zbrojach. 

Takim byłeś geniuszem to czemu Naid ci musiał pomagać w błędach, które nie umiałeś sam naprawić.

Jak trzeba było  jakiś bug naprawić to po miesiącu prośby od Lovisy ruszyłeś dupe, przez twoją olewkę ludzie odeszli i te twoje podkręcanie licznika na stronie ...

Kizio tylko cieszy morde i zgarnia hajs i sponsoruje kolejne gó**  takie jak alien i inne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...