Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Turima.PL Zbroje wojownik 100-200lv ! ( Armor warrior 100-200lv ) #2

Turima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Pierwszy film z samego środka servera Turima ! Dzisiaj prezentujemy zbroje na wojownika od poziomu 100-200lv. Wszystkie zbroje na naszym serverze zostaną dodane na nowo oraz ich wartości będą zupełnie inne. Zapraszamy do subskrybowania kanału oraz lajkowania fanpage ! Pozdrawiamy gorąco Turima.pl !

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

Nie wydaje mi się, byście mieli pozwolenie na używanie z Averi moich iconek :3

Mogliście chociaż zapytać, bo to, że pliki wylądowały na MPC nie znaczy, że możecie sobie brać wszystko z klienta, szczególnie coś co było robione przez Nas. :3

ofc, jeżeli robicie na czystych plikach averi to nie radze, troche tam jest luk na zaś które pewne osoby mogą wykorzystać, lepiej to przeskanujcie :3

Opublikowano

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Pierwszy film z samego środka servera Turima ! Dzisiaj prezentujemy zbroje na wojownika od poziomu 100-200lv. Wszystkie zbroje na naszym serverze zostaną dodane na nowo oraz ich wartości będą zupełnie inne. Zapraszamy do subskrybowania kanału oraz lajkowania fanpage ! Pozdrawiamy gorąco Turima.pl !

Odwiedź naszego fanpage już dziś !

fxg0.png

Pozdrawiamy Turima.pl !

Ładnie się prezentuje tylko mam pytanie.

Serwer na sf Averii?

Używacie icon z Averii które robił Harnaś.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Teraz to hipokryzją w hoj zajechało. Jak Naid wam mówił żebyście nie używali jego petów to go olaliście a jak ktoś używa waszych ikon to od razu macie ból dupy ? No sorry gajz ale albo w jedną albo w drugą.

@topic

Wszystko jest lipne i oklepane jak ten cały Zodi który gówno potrafi , na Nervilu było rozdawanie Eq-u a teraz jak sobie zodi znalazł piksela do walenia kapucyna to navi po całemu będzie.

elo leszczu

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Teraz to hipokryzją w hoj zajechało. Jak Naid wam mówił żebyście nie używali jego petów to go olaliście a jak ktoś używa waszych ikon to od razu macie ból dupy ? No sorry gajz ale albo w jedną albo w drugą.

Ikony zrobiłem ja.

Naid nie zrobił modeli.

Coś jeszcze? Ja nie mam zamiaru sprzedawać tych ikon nikomu ani nic, ale mogli chociaz zapytać bo w sumie to tylko 5minut pracy.

Opublikowano

@topic

Wszystko jest lipne i oklepane jak ten cały Zodi który gówno potrafi , na Nervilu było rozdawanie Eq-u a teraz jak sobie zodi znalazł piksela do walenia kapucyna to navi po całemu będzie.

elo leszczu

Różnica między wyciągnięciem modelów z czegoś a zrobieniem czegoś jest chyba znacząca, lol.

Opublikowano

Nie ma różnicy .. Naid wyexportowal je samemu co znaczy że pliki .gr2 są jego .. ty zrobiłeś ikonki co znaczy że pliki .tga są twoje. Gdzie tu różnica ?

Opublikowano

Nie ma różnicy .. Naid wyexportowal je samemu co znaczy że pliki .gr2 są jego .. ty zrobiłeś ikonki co znaczy że pliki .tga są twoje. Gdzie tu różnica ?

Haha, co? Tak, są jego bo wyciągnął je z gry do której KTOŚ je stworzył. Beka grana. Zastanów się co piszesz. xD

Opublikowano

@topic

elo leszczu

nikogo nie olaliśmy . odrazu był nawiązany kontakt z The Naid. że jego prace zostaną spłacone.

Pierw sprawdz informacje potem się wypowiadaj.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Haha, co? Tak, są jego bo wyciągnął je z gry do której KTOŚ je stworzył. Beka grana. Zastanów się co piszesz. xD

No właśnie ty się zastanów bo nie myślisz czysto.. Wyexportować coś z innej gry to całkiem inna bajka niż zrobienie ikonki. Model w grze  z której Naid ją wyexportował należy do twórców gry. Jednak convert do metina należy do Naida.

Nie broń swoich kolegów tylko spójrz na to ze świeżego    kątu.

nikogo nie olaliśmy . odrazu był nawiązany kontakt z The Naid. że jego prace zostaną spłacone.

Pierw sprawdz informacje potem się wypowiadaj.

W temacie widać co innego.

Opublikowano

No właśnie ty się zastanów bo nie myślisz czysto.. Wyexportować coś z innej gry to całkiem inna bajka niż zrobienie ikonki. Model w grze  z której Naid ją wyexportował należy do twórców gry. Jednak convert do metina należy do Naida.

On ten model tylko wyciągnął z tej gry. Nie ma czegoś takiego, że 'convert' należy do niego, autorem nadal pozostaje twórca który to zrobił i tyle w temacie. Ofc nie bronię tego całego litegame czy jak to tam się zwie bo kradzież to najgorsze co może być i powinni za to Mu zapłacić, ale prostuję sprawę, że autorem tego jest nadal ten kto to wykonał. Convert, convertem okej. ;)

Opublikowano

Podstawy plików serverowych to NerviL.PL

Server tworzymy dla graczy, a nie dla administratorów innych serverów, którzy teraz wypłakują się tutaj w rękaw że im nie wychodzi.

Panowie jeżeli coś wam się nie podoba u nas zawsze możecie postawić coś lepszego i nie tracić czasu na pisanie jakiś bzdur.

The NaiD wyciąga obiekty z innych gier po czym się pod nie podpisuje.

Podejrzewam że autorzy "jego prac" nie byli by zadowoleni i zawsze można było by mu zaszkodzić.

Opinia ma mój temat może być jedna z gorszych, niestety server wystartuje i będzie miał się dobrze :)

Pozdrawiam ;*

55c0.png

Opublikowano

Nie ma sie czym chwalić ....

Chcemy tylko zaprezentować jakie zbroje będą występowały na serverze.

55c0.png

Opublikowano

Jeżeli tak twierdzisz to pewnie bez problemu sobie sam każdy wyexportuje tak, żeby były w 100% sprawne.

Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Zbłaźniłeś się po całości.

W temacie widać co innego.

Rozmawiałem z nimi na gg i Asek powiedział, że spłaci, jak już spłaci to wyedytuję posty oraz napiszę adnotację w temacie ale dopiero po fakcie dokonanym.

Server tworzymy dla graczy, a nie dla administratorów innych serverów, którzy teraz wypłakują się tutaj w rękaw że im nie wychodzi.

Panowie jeżeli coś wam się nie podoba u nas zawsze możecie postawić coś lepszego i nie tracić czasu na pisanie jakiś bzdur.

Podejrzewam że autorzy "jego prac" nie byli by zadowoleni i zawsze można było by mu zaszkodzić.

Opinia ma mój temat może być jedna z gorszych, niestety server wystartuje i będzie miał się dobrze :)

Pozdrawiam ;*

Twierdzisz, że możesz mi zaszkodzić? Chętnie porozmawiam z twórcami modeli do gier, może mi ciepła posadka za gruby hajs wpadnie =)

Tak w ogóle to nie pyskuj Zodi bo Nervil nie został tak po prostu wyłączony. ^^

Widziałem piękne screeny od ninji PlujeJadem który w ciągu godziny przeorał wam cały serwer (może 3 graczy online nie miało navi)

Tak na zaś do wszystkich, jeżeli chcecie się sapać, pyskować, burzyć czy dawać buziaki w pozdrowieniach to najpierw nabierzcie skillsów a potem dopiero coś czarujcie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ile wy macie tych serwerów zamiar jeszcze zrobić? Bo to chyba 4.

Opublikowano

Jeżeli tak twierdzisz to pewnie bez problemu sobie sam każdy wyexportuje tak, żeby były w 100% sprawne.

No pewnie, że każdy bez problemu sobie wyexportuje tak, żeby były 100% sprawne. [/ironia] Wyżej masz mojego drugiego posta, conajwyżej do niego możesz się odnieść, bo prostuje wszystko o co mi chodziło. :)

Tak na zaś do wszystkich, jeżeli chcecie się sapać, pyskować, burzyć czy dawać buziaki w pozdrowieniach to najpierw nabierzcie skillsów a potem dopiero coś czarujcie.

Jeśli to do mnie to zacznij czytać co piszę a potem komentuj bo Ci słabo wychodzi.

Opublikowano

Pozdrawiam ;*

Idź się placek schowaj gówno potrafisz zawsze tylko piszesz i piszesz tyle serwerów miało już startować i nawet żadnego nie umiesz dokończyć.Wszystkie twoje serwery były totalna porażką a masz ból dupy o to że my mamy ból dupy ? Zastanów się co piszesz.

I co tak wszystkich dupa ściska że ktoś sobie  exportuje z innych gier do metina  ? Ty nie umiesz to nie możesz drugiemu zabronić.

Opublikowano

Rozmawiałem z nimi na gg i Asek powiedział, że spłaci, jak już spłaci to wyedytuję posty oraz napiszę adnotację w temacie ale dopiero po fakcie dokonanym.

Twierdzisz, że możesz mi zaszkodzić? Chętnie porozmawiam z twórcami modeli do gier, może mi ciepła posadka za gruby hajs wpadnie =)

Tak w ogóle to nie pyskuj Zodi bo Nervil nie został tak po prostu wyłączony. ^^

Widziałem piękne screeny od ninji PlujeJadem który w ciągu godziny przeorał wam cały serwer (może 3 graczy online nie miało navi)

Oj Naid ty za to potrafisz postawić server.

Jeden NerviL stał dłużej niż twoje Nexanity i Eternity.

Może pojęcie o stawianiu serverów masz, jednak wszystkie kończą się porażką.

Na NerviL-u wiemy już co było nie tak i mogliśmy go śmiało włączyć, jednak już się nie opłacało.

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia ^^

Idź się placek schowaj gówno potrafisz zawsze tylko piszesz i piszesz tyle serwerów miało już startować i nawet żadnego nie umiesz dokończyć.Wszystkie twoje serwery były totalna porażką a masz ból dupy o to że my mamy ból dupy ? Zastanów się co piszesz.

I co tak wszystkich dupa ściska że ktoś sobie  exportuje z innych gier do metina  ? Ty nie umiesz to nie możesz drugiemu zabronić.

Możesz mnie uświadomić rycerzu Naida ile miałem serverów ?  <3

55c0.png

Opublikowano

Oj Naid ty za to potrafisz postawić server.

Jeden NerviL stał dłużej niż twoje Nexanity i Eternity.

Może pojęcie o stawianiu serverów masz, jednak wszystkie kończą się porażką.

Na NerviL-u wiemy już co było nie tak i mogliśmy go śmiało włączyć, jednak już się nie opłacało.

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia ^^

Możesz mnie uświadomić rycerzu Naida ile miałem serverów ?  <3

Żaden Rycerz Naida , nawet chłopa nie znam tyle co przelotnie na MPC + słyszałem o nich parę rzeczy, ale ma dużo racji.

Cała ta Banda czyt. Ty , KizioR , Gumiś i reszta przydupasów to skończeni oszuści nic nigdy nie zrobiliście samemu bo nie umiecie...

Jego serwer chociaż można uznać za "sukces" bo grało dużo graczy i serwer był fajny. Dużo dzieci po kroju kamera psuło opinie serwera śmiesznym pisaniem na chacie a i tak potem było coraz więcej graczy.

A te twoje serwery to pożal się boże.. 120 osób z tego 20 dostało wszystko od ciebie grubasku. Już nie pamiętasz jak ta cała Nikola czy jak jej tam wielka youtuberka ,  wbiła na kanał i powiedziała żebyś jej dał kręte kluczę bodajże bo chce nagrać filmik a nie chce jej się tego dropic ?

@topic

Słaby filmik pixeloza totalna.

Opublikowano

Żaden Rycerz Naida , nawet chłopa nie znam tyle co przelotnie na MPC + słyszałem o nich parę rzeczy, ale ma dużo racji.

Cała ta Banda czyt. Ty , KizioR , Gumiś i reszta przydupasów to skończeni oszuści nic nigdy nie zrobiliście samemu bo nie umiecie...

Jego serwer chociaż można uznać za "sukces" bo grało dużo graczy i serwer był fajny. Dużo dzieci po kroju kamera psuło opinie serwera śmiesznym pisaniem na chacie a i tak potem było coraz więcej graczy.

A te twoje serwery to pożal się boże.. 120 osób z tego 20 dostało wszystko od ciebie grubasku. Już nie pamiętasz jak ta cała Nikola czy jak jej tam wielka youtuberka ,  wbiła na kanał i powiedziała żebyś jej dał kręte kluczę bodajże bo chce nagrać filmik a nie chce jej się tego dropic ?

@topic

Słaby filmik pixeloza totalna.

Droga koleżanko, piszesz tutaj jakieś poezje i nie muszę Cię widzieć żeby wiedzieć że twój język jest cały brązowy od lizania .... Naidowi :)

Jedyne co osiągnąłeś to rejestracja konta na mpcforum...

Miałem jeden server który do dziś jest profesjonalną robotą, bo nie robie ich dla takich przygimbazjalnych administratorów tylko dla graczy.

@/

Zmień monitor bo karton hd nie obsługuje.

Pozdrawiam Zodi ;* <3

55c0.png

Opublikowano

Droga koleżanko, piszesz tutaj jakieś poezje i nie muszę Cię widzieć żeby wiedzieć że twój język jest cały brązowy od lizania .... Naidowi :)

Jedyne co osiągnąłeś to rejestracja konta na mpcforum...

Miałem jeden server który do dziś jest profesjonalną robotą, bo nie robie ich dla takich przygimbazjalnych administratorów tylko dla graczy.

@/

Zmień monitor bo karton hd nie obsługuje.

Pozdrawiam Zodi ;* <3

Serwer na którym wszystko było z MPC , bez zainteresowania i z fałszywą administracją nazywasz profesjonalna robotą ?

W jakim ty świecie placek żyjesz.

Czekamy na twój kolejny "profesjonalny serwer"

PS. Nauczyłeś się już drop z metinów ustawiać ?

Opublikowano

Serwer na którym wszystko było z MPC , bez zainteresowania i z fałszywą administracją nazywasz profesjonalna robotą ?

W jakim ty świecie placek żyjesz.

Czekamy na twój kolejny "profesjonalny serwer"

PS. Nauczyłeś się już drop z metinów ustawiać ?

Zajmij się kolego/koleżanko nabijaniem 200 posta i wymyślaj opowieści o kolejnych serverach.

Nie mam zamiaru kłócić się z kimś kto zamiast mózgu ma minecrafta.

/ Tak, ale niestety tobie i tak nic nie dropnie :/ Rudzi tak mają ;*

@ F5

55c0.png

Opublikowano

Zbroje, jak zbroje, "szału ni ma, dupy nie urywa".

Być może dlatego, że przewijałem ten film, z takiego powodu iż intro jest żywcem skopiowane z lola, jak ktoś się tym zainteresuje to możesz mieć po kanale.

Szacunek dla Ciebie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...