Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer..Kwadratowa Masakra ala Hardcore?

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko..

Przegladam tak dzial "Publikacje Serwerów" i jest duzo serwerow typu Kwadratowa Masakra oparta na: "ooo zbuduje sobie domek , pogram sobie i mi sie znudzi w 2 dni.. moze kogos strolowac? ok nie ma problemu - po 5 min - perm..".

Troche mnie taki serwer smieszy dlatego postanowiłem zrobić taki serwer oparty na trollingu , trapach(pulapkach) , dosc duzej trudnosci itp.. Co o tym myslicie ? Zagralibyście na takim serwerze? Moze macie jakies propozycje ?

Opublikowano

hm.. nie dokonca tak..Chodzilo mi o to ze wiekszosci serwerow "Kwadratowa Masakra" jest oparta tylko na budowaniu domku i kopaniu..Gracze nie moga sie na takim serwerze trollowac (typu pulapki itp bo za to na takich serwerach sa  bany..). Na moim serwerze byloby to dozwolone ale tez nie przesadzajmy..Przypuśćmy ze TnT rozwala 5 bloków od miejsca wybuchu - zeby nie bylo latwo greefowac to tnt rozwalałoby np. 2 bloki.

Drugi pomysl: Bossy za ktore wypadaloby np. 4 diaxy albo cos innego.

Nowe itemy: Np.Za 9 stacków cobla w Craftingu mozemy dostać 1 diax(zeby nie bylo latwo) albo inny item.

Wszystko jest jeszcze do uzgodnienia ^^

Opublikowano

Pomysł z bossami jest bardzo dobry :D.Mógłbyś dodać jakieś swoje pluginy może mody byłoby świetnie :P. Ogólnie mi się pomysł podoba a zwłaszcza pomysł na trap'y :).

Opublikowano

Może bym zagrał, ale nie przesadzajmy, tnt wysadzające dwie kratki jest całkowicie nieopłacalne dla gracza. Co do pułapek, nie widzę ich na serwie, obczaj że gracz na przykład całą niedzielę kopie w kopalni, wychodzi z niej, deda, i wszytko co zdobył tego dnia traci. Miałbyś masę dzieci spamiących ci jaki twój serw nie jest *ujowy. Nie ta gra, za dużo w niej dzieci na takie rzeczy, które jednakże byłyby dobrą rzeczą w przypadku większego przedziału wiekowego graczy.

Opublikowano

Pomysł masz, w miarę dobry.

Jeżeli wykonasz go w 101% to gratuluję i wielki szacun :) 

Może bym zagrał kiedyś...

Życzę Ci powodzenia i pozdrawiam.

P.S.

Pomysł bardzo dobry ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...