Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - Grać czy Nie grać?

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Miałem chwilową przerwę od Metina, gdyż nie miałem już na prawdę siły na to expienie dropienie itp.

Ale przyszła mi myśl, że skoro nie ma już serwera Hard bo wszystkie się sypią, no to mam do was kilka pytań.

A mianowicie, dotyczących Pl'a

1. Na którym serwerze opłaca się grać / jest najtaniej / I na którym jest najwięcej ludu, bo wiem, że na niektórych to już w ogóle graczy nie było

2. Jak z atmosferą, botami? 

3. Da się jakoś dorobić jak się zaczyna od kompletnego 0 ?

Z Góry dziękuję za odpowiedź ; ) 

p.s : proszę o usunięcie duplikatu tematu, i bardzo przepraszam za double posta. 

Opublikowano

Opłaca się grać na serwerze Etolin tak jak pisałem w innym temacie. Serwer jest bardzo tani można zarobić na eq z pz,ulepki,etc... Atmosfera jest fajna bardzo fajna, niektóre osoby pomagają jak. Wiele się zmieniło teraz 90lvle i większe normalnie odpisują można pogadać pamiętam ze kiedyś ze kiedyś taki gość nie raczył odpisać jak potrzebowałeś pomocy. Także tu jest wielki + ,

Jeśli chodzi o boty to one były są i będą ale to "nie przeszkadza".

Na kompletnie 0lvlu możesz sobie zarobić jak wspomniałem wyżej, czyli te eq z pz,ku,ulepki etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...