Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesst 4story (dedyk) 24h pvp.

Dedyk4story

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosimy o przetestowanie migracji postaci, Wprowadzilem pare zmian i mam nadzieje ,ze to rozwiazalo problem. 

Hmmmm jak narazie postacie nie migruja, Mogli byscie pozakladac troche i potestowac? Prosze, razem stworzymy potege!

Opublikowano

no ok skasowany , ale ja mam jakies postacie , bez pkt. nawet skilli nie moge wybrac , skasowac postaci tez , a co powiedziec o zrobieniu nowej ^^

Nowe konto potrzebne?

edit. 

Znalazlem problem , nie mam jeszcze konta :DD

Opublikowano

Co powiecie na wgranie plikow 3.5? bez tego noewgo eq i postestowanie przez tydz 2, bo ma tych nie ma sensu, nie mam odpowiedniej wiedzy i czasu zeby pokasowac wszystkie bckdoory i bugi ;c

Opublikowano

Co powiecie na wgranie plikow 3.5? bez tego noewgo eq i postestowanie przez tydz 2, bo ma tych nie ma sensu, nie mam odpowiedniej wiedzy i czasu zeby pokasowac wszystkie bckdoory i bugi ;c

To po chuj bierzesz się za tą robote.

Kulturalniej

/Małpeczka

Opublikowano

Poniewaz lubie sie w to bawic. Nie owijam w bawelne i mowie jak jest. Chce z zanem zrobic serv za free, ale ciagle sa jakies bugi. Jakie macie wymagania co do serwera i czy chcecie potestowac 3.5, bedzie wymagane pobranie nowego klienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...