Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineWare

Wrhes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwa, nic dodać nic ująć.

Ruszcie  swoje 4 litery i wbijajcie ^.^

Dzięki za pozytywną odpowiedź :3

banner.png

Opublikowano

Napewno wbije serwer PRZEEPICKI! 1000000000/10! 

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Witam nie polecam serwera dziecinada i tyle :) Oczekiwałem iż gdy wejdę na serwer non-premium będzie chociaż minimum kultury aczkolwiek myliłem się :) Pytam się skąd wziąć mięsko i nagle ryp wyzwiska :) Mam nadzieję iż będą bany za takie coś  :) 

Opublikowano

Witam nie polecam serwera dziecinada i tyle :) Oczekiwałem iż gdy wejdę na serwer non-premium będzie chociaż minimum kultury aczkolwiek myliłem się :) Pytam się skąd wziąć mięsko i nagle ryp wyzwiska :) Mam nadzieję iż będą bany za takie coś   :)

Witaj.

Nie mamy wpływu na zachowanie graczy, możemy ewentualnie ich za nie karać.

Planujemy system umożliwiający przeklinanie tylko o puźnej porze, oraz system ogarniający spam na chacie.

Co do mięsa - /kit start, lub sklepik. Na serwerze nie planujemy darmowego mięsa. Jednak gdy gracze będą chcieli - czemu nie?

Jeśli chodzi o bany - nie przesadzajmy, jednak mute owszem, ewentualnie automatyczne kary pieniężne.

Pozdrawiam.

banner.png

Opublikowano

Straszne lagi.... na innym serwach mam ping 10-15ms, na slabszych 40-50ms, a u was 150-200ms, ze skokami do 600-700ms... gracze ktorzy graja to kilku typkow z diaxowym eq enchantowanym w calosci siedzacymi w gildiach caly czas,,, NIE POLECAM

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Straszne lagi.... na innym serwach mam ping 10-15ms, na slabszych 40-50ms, a u was 150-200ms, ze skokami do 600-700ms... gracze ktorzy graja to kilku typkow z diaxowym eq enchantowanym w calosci siedzacymi w gildiach caly czas,,, NIE POLECAM

Uwielbiam myślenie gimbów...

Aktualnie wynika, że według ciebie problemem serwera jest to, że gracze siedzą w gildiach. Gratulacje.

Co do lagów pracujemy nad sektorami, aktualnie już ukończyliśmy w 100% autorskie gildie, które zamienią 3 pluginy na jeden, a więc mniej lagów oczywiście i większy profesjonalizm. Mapa będzie podzielona na około 5 sektorów, mamy to w planach.

PS. Niestety, w Minecrafcie jest użyty dość słaby system autorskich socketów, więc NIE MA MOŻLIWOŚCI, aby mieć ping 10 ms, nie wymyślaj... No i ciekawe, jak sprawdziłeś ping w Minecrafcie. gratulacje ponownie, i idź do szkoły popracować nad interpunkcją.

banner.png

Opublikowano

Ogólnie gram na serwie spoczko atmosfera gdyby nie te gimbusy.

Nic nie poradzimy, ale mamy plany :P

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...