Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DYSKUSJA: Last Chaos-owe Top Model

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yayayayay, muszę zapytać Wrednej jakim cudem udało jej się ubrać czarkę w suknię. o.O No szok normalnie.

Okej. Teraz pytanie. To mogą być tylko covery z gry, tak? Nie może to być własna inwencja twórcza, jak np. w logu konkursowym? :f

Opublikowano

Można po prostu użyć Model Viewer'a?

Tak, można.

Yayayayay, muszę zapytać Wrednej jakim cudem udało jej się ubrać czarkę w suknię. o.O No szok normalnie.

Okej. Teraz pytanie. To mogą być tylko covery z gry, tak? Nie może to być własna inwencja twórcza, jak np. w logu konkursowym? :f

Tak, tylko covery/zbroja z gry. ^^ 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wraz z przedłużeniem terminu i akceptacją rysunku, można edytować posty? ;>

Tak, dopóki konkurs nie zostanie zakończony, można edytować swoją pracę. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dobra, więc Neo to nup i na GG mi nie odpowie......

Moje pytanie : Z jakiej racji praca Mutanga została zaakceptowana jeżeli nie przedstawia on  żadnej z postaci LastChaos (konkurs w dziale LastChaos, w którym przedstawiamy postacie z LastChaos)..... Ukazuje ona w ostateczniści Succubus'a (wg mnie bardziej podrasowanego impa ale to inna bajka). A jak dobrze wiemy jest on zwierzakiem, a nie postacią.....

Waszym zadaniem jest stworzyć ciekawą kreację, łącząc różne części zbroi/kostiumu.

No dobrze skrzydłą ma on Cienia 172, lecz głowa nie przypomina mi żadnej zbrojii (na rainbow była takowa chciaż należala ona do tytana)

Wep : Miecz więc wskazuje to albo Tytan albo Rycerz..... napoisałam #UP skrzydłą cienia 172....

3rd : Wiem, że ludzie posiadają zdolności artystyczne, aczkolwiek każda praca wstawiana do internetu powina posiadać podpis autora.

4th : Wracając do postaci ma ona ogon (w LastChaos nikt nie ma ogona....)

5th : To jest "Tap Mald" (Top Model) a nie wymyśl postać....

Neohyx proszę wytłumaczenie mi dlaczego zaakceptowaliście ? Napracował się? To jest przyjemnośc a nie zmuszanie się.... skoro była mowa 2 postacie to 2 postacie.... Jego sprawa, że nie narysował..... Wiem, że za $ zrobisz wszystko ale sorry chyba Cię p******ło

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Dobra, więc Neo to nup i na GG mi nie odpowie......

Moje pytanie : Z jakiej racji praca Mutanga została zaakceptowana jeżeli nie przedstawia on  żadnej z postaci LastChaos (konkurs w dziale LastChaos, w którym przedstawiamy postacie z LastChaos)..... Ukazuje ona w ostateczniści Succubus'a (wg mnie bardziej podrasowanego impa ale to inna bajka). A jak dobrze wiemy jest on zwierzakiem, a nie postacią.....

No dobrze skrzydłą ma on Cienia 172, lecz głowa nie przypomina mi żadnej zbrojii (na rainbow była takowa chciaż należala ona do tytana)

Wep : Miecz więc wskazuje to albo Tytan albo Rycerz..... napoisałam #UP skrzydłą cienia 172....

3rd : Wiem, że ludzie posiadają zdolności artystyczne, aczkolwiek każda praca wstawiana do internetu powina posiadać podpis autora.

4th : Wracając do postaci ma ona ogon (w LastChaos nikt nie ma ogona....)

5th : To jest "Tap Mald" (Top Model) a nie wymyśl postać....

Neohyx proszę wytłumaczenie mi dlaczego zaakceptowaliście ? Napracował się? To jest przyjemnośc a nie zmuszanie się.... skoro była mowa 2 postacie to 2 postacie.... Jego sprawa, że nie narysował..... Wiem, że za $ zrobisz wszystko ale sorry chyba Cię p******ło

Po pierwsze, bycie modem na MPC to pewnego rodzaju wolontariat, więc nie wyjeżdżaj mi z takim tekstem. Poza tym jeśli chodzi o pracę, to nie była tylko moja decyzja. Wszyscy z jury byli za tym, by tą pracę uznać, w takim razie dlaczego miało być inaczej? 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wszyscy, Kary jako kid nima  nic do gadania (do Ciebie nic nie mama ale wiem jak działą mpc...)

Glob, jest jako znaczek, który łądn ie wygląda i w ostateczności uziela on głos....

a Ty jako moderator masz decydujące zdanie....

Jeżeli nie chce słyszeć takich tekstów to albo rezygnacja z stanowiska, albo przestrzeganie regulaminu.... Gdsyby dała NS'a wpychającego parówę w pączka rogue to też byłoby okey bo narysowałam to sama? Sorry, ale konkursy mają regulaminy.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Wszyscy, Kary jako kid nima  nic do gadania (do Ciebie nic nie mama ale wiem jak działą mpc...)

Glob, jest jako znaczek, który łądn ie wygląda i w ostateczności uziela on głos....

a Ty jako moderator masz decydujące zdanie....

Jeżeli nie chce słyszeć takich tekstów to albo rezygnacja z stanowiska, albo przestrzeganie regulaminu.... Gdsyby dała NS'a wpychającego parówę w pączka rogue to też byłoby okey bo narysowałam to sama? Sorry, ale konkursy mają regulaminy.

Każdy ma coś do gadania...

Poza tym jestem skłonny przyjąć krytykę, zdarza się, że dzięki niej czegoś się uczę. Jeżeli chodzi o regulamin, to zobacz do punktu 4:

Termin zakończenia konkursu może ulec zmianie, podobnie, jak i regulamin.

Wliczają się tutaj również ewentualne wyjątki.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Praca została zaakceptowana po konsultacji ze mną. Stwierdziłem, że była ona na tyle dobra, że aż szkoda ją odrzucić, bo zrobić takie coś to na pewno nie godzina roboty.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...