Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoHard

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej no, frajerze - jak już piszesz, że masz maszynę, za 30k w piwnicy to zrób to tak, aby to było naprawdę, a nie kolejne gówna na fiberhoście czy innym syfie :c

Serwer to kolejny syf, który możemy spokojnie dodać do bardzo długiej listy tego typu serwerów hardcore. Te same pliki, takie samo zachowanie administracji, tak bardzo wszyscy nastawieni na hajs, tak bardzo wszystko zajebane z innych serwerów (nawet głupie elo muszą zajebać, mimo że się nie nadaje do pvp, ale co tam - musi być #swag#hajs). Strony brak - jeśli chcesz wystartować z hardcorem, który się rozwinie to zrób jakąś stronę, która nie jest oparta na jakimś darmowym template - przecież chcesz się wybić! Ale wracając, bo mi temat troszkę uciekł - maszyny nie posiadasz za 30k (te bajeczki znam, bo sam taką rozwiałem z OverHardem Avaterysa, więc cicho tam kapciu xD). Żadnego YT nie masz - jeśli masz może podrzuć nam link do zajebanej zapowiedzi Myhard'a z głosem gimnazjalisty - pośmiejemy się <3. Nie masz żadnych autorskich pluginów - no może jakieś proste na pojedyncze cmd ale to się nie liczy (gildie digitalixa też nie xD). Forum na IPB LEGALNYM nie masz kradzieju :3. Drop z xcrafters strzelam (i tak jest napisany tak chujowo, że Cię panie xD)

Ten tekst wyżej to moja opinia na temat tego całego serwera na kółkach xD Napisana językiem potocznym, jednak myślę że dość treściwym i autor tematu zrozumie, że nikt nie wierzy w maszynę za 30k - te czasy już wysżły z mody ;3

Opublikowano

Ej no, frajerze - jak już piszesz, że masz maszynę, za 30k w piwnicy to zrób to tak, aby to było naprawdę, a nie kolejne gówna na fiberhoście czy innym syfie :c

Serwer to kolejny syf, który możemy spokojnie dodać do bardzo długiej listy tego typu serwerów hardcore. Te same pliki, takie samo zachowanie administracji, tak bardzo wszyscy nastawieni na hajs, tak bardzo wszystko zajebane z innych serwerów (nawet głupie elo muszą zajebać, mimo że się nie nadaje do pvp, ale co tam - musi być #swag#hajs). Strony brak - jeśli chcesz wystartować z hardcorem, który się rozwinie to zrób jakąś stronę, która nie jest oparta na jakimś darmowym template - przecież chcesz się wybić! Ale wracając, bo mi temat troszkę uciekł - maszyny nie posiadasz za 30k (te bajeczki znam, bo sam taką rozwiałem z OverHardem Avaterysa, więc cicho tam kapciu xD). Żadnego YT nie masz - jeśli masz może podrzuć nam link do zajebanej zapowiedzi Myhard'a z głosem gimnazjalisty - pośmiejemy się <3. Nie masz żadnych autorskich pluginów - no może jakieś proste na pojedyncze cmd ale to się nie liczy (gildie digitalixa też nie xD). Forum na IPB LEGALNYM nie masz kradzieju :3. Drop z xcrafters strzelam (i tak jest napisany tak chujowo, że Cię panie xD)

Ten tekst wyżej to moja opinia na temat tego całego serwera na kółkach xD Napisana językiem potocznym, jednak myślę że dość treściwym i autor tematu zrozumie, że nikt nie wierzy w maszynę za 30k - te czasy już wysżły z mody ;3

@_const , bardzo rozwinięta i obiektywna wypowiedź, właśnie takie oceny lubię, a nie, że jakiś "gimbus" napiszę: "Głópi Serfer zamknij to" i koniec. Naprawdę jestem pełen podziwu. Lecz, niektóre punkty w twojej opinii są sprzeczne z prawdą. ;-) Pozdrawiam.

Opublikowano

@KoNdZiUKing. - ale sam przyznaj póki możesz, maszynę macie na jakimś hostingu, a maszyna za 30k nie istnieje <3

Owszem, mam maszynę na hostingu - MintsHost. Nie chcę tego ukrywać, lecz maszyna jest nasza prywatna, my tam tylko posiadamy sprzęt! ;-)

Opublikowano

Też mam to sprawdzić? ;) Może warto wycofać się teraz?

Ale pomijam to - opinie sobie o Was już wyrobiłem.

Opublikowano

Też mam to sprawdzić? ;) Może warto wycofać się teraz?

Ale pomijam to - opinie sobie o Was już wyrobiłem.

@_const Ty jednak masz gadane, chłopie...

Pisałem z Avaterysem i powielał moją opinie o tobie, jesteś doświadczony w tej dziedzinie i naprawdę Cię podziwiam.

Opublikowano

post-990090-0-84299400-1396365687.png

Prezentacja została w pełni zmieniona.

Poprawiono wszystkie nie zgodne z prawdą

teksty oraz naprawiono i dodano

nową i własną grafikę.

Informacji na temat startu szukajcie w tym temacie. ;-)

Pozdrawiam, KoNdZiUKing.

Opublikowano

Polecam fanom Survivalu fajny serwer

Mała informacja: serwer jeszcze nie wystartował, lecz możliwe, że grałeś na niewypalonym starcie. ;-)

Opublikowano

Echhh - nadal wprowadzasz graczy w błąd prezentacją (nie, SoHard nie jest najlepszym serwerem hardcore).
Liczyłem na jakąś przyjaźniejszą infografikę, aniżeli zmienione 'nagłówki' i wycięte elementy nie zgodne z prawdą.

Opublikowano

Śmiech na sali maszyna 30k zł ahahahh beka w chuj. A domena darmowa na nazwa.pl, za rok wygaśnie bo nie będą mieli kasy na jej opłate. Tyle.

30K a 100 slotów...

Kolego, czy nie zauważyłeś, że powyższy cytat nie znajduję się już w prezentacji?

@_const , podpisek pod logiem jest to tak zwany chwyt reklamowy, mogę sobie to napisać. Lecz do prezentacji nie możesz się przyczepić, ponieważ wszystko jest już zgodne z prawdą. ;-)

Opublikowano

Tak, niby to tylko chwyt reklamowy, ale jednak sam wiesz ;)

Fakt - prezentacja jest ok, ale liczyłem na coś co bardziej przyciągnie uwagę usera, aniżeli w 90% tekst do czytania.

Opublikowano

Prezentacja fajnie zrobiona, prosta.
Ale wkurza mnie to że w 3/4 prezentacji na mpc jest niezgodne z prawdą ;( 

936131400425106482086.png
Opublikowano

Tak, niby to tylko chwyt reklamowy, ale jednak sam wiesz ;)

Fakt - prezentacja jest ok, ale liczyłem na coś co bardziej przyciągnie uwagę usera, aniżeli w 90% tekst do czytania.

Prezentacja fajnie zrobiona, prosta.

Ale wkurza mnie to że w 3/4 prezentacji na mpc jest niezgodne z prawdą ;( 

Zauważyłem, że po zmianie prezentacji na autorską wszystkim się podoba, wychodzi na jedno - autorski = dobry,

@_const wkrótce dodam zdjęcia i opisy możliwości. ;-)

@jasieg11 teraz raczej wszystko jest zgodne z prawdą. 8|

Opublikowano

Dajcie sobie spokoj!!!!!

Ludzie pracuja nad serwerem a wy go krytykujecie.

Jak sie wam nie podoba serwer nie grajcie boze.

Serwer jest dla mnie dobry Polecam

Opublikowano

Dajcie sobie spokoj!!!!!

Ludzie pracuja nad serwerem a wy go krytykujecie.

Jak sie wam nie podoba serwer nie grajcie boze.

Serwer jest dla mnie dobry Polecam

Dziękuje za pozytywną opinie, no ale wiesz, takich ludzi nie zabraknie, zawsze znajdą się tacy z bólem dupy. ;-)

Opublikowano

Różnica jest między osobą z bólem dupy, a sobą, która wyraża obiektywną opinię na temat serwera popierając ją odpowiednimi argumentami.

Opublikowano

Różnica jest między osobą z bólem dupy, a sobą, która wyraża obiektywną opinię na temat serwera popierając ją odpowiednimi argumentami.

No tak, popieram, ale są tacy także, co napiszą, żeby tylko napisać. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...