Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuanen pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro mam zamiar pierwszy raz zapalic marihuanen.

Z tej "okazji" mam do was pytanka:

Gram to nie za duzo na 1wszy raz?

Lepiej z lufki czy bibulki?

Jak ogarnąć czy to co daje nam diler to nie jakis shit wymieszany z majerankiem?

Opublikowano

Skoro to Twój pierwszy raz to podejrzewam że będzie Ci bez różnicy czy jointa czy z fifki, osobiście wole jointa.

Co do ilości - tu nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć - zależy od człowieka i też od "jakości"

Jeśli mowa o jakości - idź z kolegą który jest "obeznany" w temacie bo sam za 1 razem nie byłbym w stanie rozróżnić co to jest ;) Jedyne co Ci może pomóc to - powąchaj jak majeranek pachnie żebyś miał jakieś porównanie.

@Edit -

nie doczytałem - lepiej będzie Ci z fifki 1 raz.

Opublikowano

48b0c5fa23e906661f3d758df5d21f3a.jpg

a tak na serio to radze ci tego syfu nie brać bo potem ma sie przejebane.

Pooglądaj sobie tych co brali regularnie maryśke po 2-4 latach ;)

Opublikowano

1g to mało na 2 to już jest coś. Jeśli palisz sam to giecik ci starczy spokojnie. Czy packa czy z fifki to bez różnicy tak naprawdę. Z fifki jak będziesz palić to zostanie ci opał..

Powodzenia, to w końcu pierwszy raz, obyś go nie zapomniał. Na początku zawsze najlepsze loty..

Zioło to po prostu zioło. Najlepiej zapalić. Jak będzie miało korzenie to zjedz korzeń i sprawdź czy dobrze smakuje i nie podpierdala jakąś chemią :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Jutro mam zamiar pierwszy raz zapalic marihuanen.

Z tej "okazji" mam do was pytanka:

Gram to nie za duzo na 1wszy raz?

Lepiej z lufki czy bibulki?

Jak ogarnąć czy to co daje nam diler to nie jakis shit wymieszany z majerankiem?

1. Zależy od jakości i gatunku grassu ale mi wydaje się że to za dużo, na pierwszy raz dobrego zioła spokojnie 0,3-0,4g wystarczy.

2. Jak umiesz kręcić blanty to bibułka, ale jak nie ogarniasz to nie próbuj tak na start bo tylko bibułki zmarnujesz :D

3. Jak chcesz od typa kupować to spytaj kumpli czy zaufany. Ogólnie w kilka chwil powinieneś poczuć działanie i ogarnąć czy norma czy naszprycowane chemią.

Powodzenie, oby MJ była dobra :D

Opublikowano

A jaki gatunek polecacie do takiego solowego jarania gdzieś w domowym zaciszu przy muzyczce? Wiem, że indica jest lepsza do takiego zamulania ale jakiś konkretny rodzaj? Czy to już bez znaczenia?

Opublikowano

48b0c5fa23e906661f3d758df5d21f3a.jpg

a tak na serio to radze ci tego syfu nie brać bo potem ma sie przejebane.

Pooglądaj sobie tych co brali regularnie maryśke po 2-4 latach ;)

Emm. Moi kumple palą regularnie po 6-8 lat i nic im nie jest, w pełni zdrowi są. Nie uzależnisz się od tego i życia ci nie rozjebie. No ew. możesz mieć śmiechawę i się zhaftać :D

Opublikowano

1. Na fajną bombkę, będziesz musiał pewnie spalić około 0,5g, ponieważ nie masz wyrobionych receptorów.

2. Obojętnie, ale możesz z lufki, będziesz miał potem opalanie :D

3. Przede wszystkim zapach, i konsystencja. Najlepiej aby to nie wyglądało drobno jak jakiś majeranek, tylko takie małe brokuły zbite :D

Good Luck.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Gdy palisz z lufki, to zbiera się na niej taki czarny osad.

I możesz to po prostu podgrzewać i również wydostaje się z tego dym, nawet mocniej "klepie"

1356721310-U739101.png

Opublikowano

co za czasy, zeby o takie sprawy na forum pytac...

pewnie dostaniesz wyjebe, a jak nie to nie pal za duzo, pewnie lufka Ci wystarczy, ale nie wiem czy mam racje, bo nigdy nie palilem

Opublikowano

Pierwszy raz radze Ci - zajeb wiadro :)

Jak dostaniesz już towar od tego ziomka od którego kupujesz to jak będziesz palił licz ike rur wychodzi jak wyjdzie mniej niż 6 to nie kupuj u niego więcej lub jak będziesz kupował to z wagi :p

Jointy kręci się z drobnego materiału i suchego bo jak masz w kulkach to będzie się chujowo palić najlepiej zmielić.

Początki jarania są najlepsze jak ja sobie przypomne co się ze mną działo.. 1 buch i zwijam się ze śmiechu przez 5 minut :D

Gdy palisz z lufki, to zbiera się na niej taki czarny osad.

I możesz to po prostu podgrzewać i również wydostaje się z tego dym, nawet mocniej "klepie"

Osad ? :D

Ten "osad" to soki :)

Opublikowano

Czyli lufke cała zapełnić? Z tego co słyszałem to zapelnia sie w tej grubszej czesci 

całą lufkę. xD o człowieku

grubszą część zapełniasz

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Co wy mu kurwa dałny wkręcacie by brał z wiadra, chłopak od razu jebnie do spania po tym. Na 1 raz weź z fify, ale potem to już pierdol wodorosty z fifki i bierz z bibułki albo bongo. btw. Koleś pewnie nawet nie ogarnie ile dostał ładunku jak nie ma sprawdzonego dostawcy..

Opublikowano

Boże. Widzisz i nie grzmisz <załamka> 

Walnij od razy 1kg. Co tam. Po co lufka? zajaraj z wiaderka, albo rury od odkurzacza.

Ah, te pomysły młodzieży XXI wieku (spale sobie MARIHUANEN)

9368_gold.png

Opublikowano

Mój brat który brał zioło ( miał 17 lat) chyba 2 g na 3 dni. Potem został schizofremikiem ( jakos tak) ma teraz 19 lat. Powodzenia

Opublikowano

Oczywiście pieprzenie o szkodliwości marihuany, jakże by inaczej. Mistrzunie wyżej, zioło to używka jak każda inna, z tym, ze nielegalna i tak, mniej szkodliwa. Większość z Was, madrale o marihuanie wie pewnie z TV Trwam, TVNu i innych pierdół, a z obawy o nabawienie się dysfunkcji mózgu nigdy nie miała z nią styczności. Wszystko jest dla ludzi, ale wszystko w umiarkowanych ilościach. Oczywiste, że jak będziesz palił jointy jak zwykle fajki prędzej czy później wejdziesz w nałóg, bo uwaga, wszystko co chodzi, rośnie, działa i powiewa na tym świecie jest w stanie uzależnić, nawet pstrykanie długopisem albo zabawa włosami.

Co do tematu - jeśli to Twój pierwszy raz, to według mnie lepiej byłoby z bibułki. Łatwiej kontrolować zaciąg, unikniesz duszności :-)

Baw się dobrze.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jak pierwszy raz to najlepiej z lufy.

Wiadro cie tak zkosi że nie będziesz wiedział gdzie jesteś.

Wgl rozwalił mnie typek co powiedział że się nabija CAŁĄ lufe no mistrz. A giet to mniej więcej cały worek (mniejszy taki)

Opublikowano

Ja pierwszy raz brałem wiadro, wystarczy coś sobie wkręcić i muła nie złapiesz

Ps. Uważaj na komety (jak bierzesz opcje z fifką) :P

Opublikowano

Mój brat który brał zioło ( miał 17 lat) chyba 2 g na 3 dni. Potem został schizofremikiem ( jakos tak) ma teraz 19 lat. Powodzenia

Pewnie jest raperem i za niedługo skoczy z okna, bo tata chciał go do wojska wysłać :3

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...