Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuanen pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm. Moi kumple palą regularnie po 6-8 lat i nic im nie jest, w pełni zdrowi są. Nie uzależnisz się od tego i życia ci nie rozjebie. No ew. możesz mieć śmiechawę i się zhaftać :D

Bardzo dużo badań (tylko sie o tym nie mowi; cieeekawe czemu?) wykazuje, że IQ potrafi spaść nawet o 10 punktów, marihuana po prostu wypala mózg. Ale racja, że to i tak znacznie lepsze od papierosów i jak bedziesz brał niezbyt często to nic ci się nie stanie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Masz urodziny i koledzy w gimnazjum ci kupują polaczka? Czy jak to jest? Bo nie rozumiem cię koleś. Piszesz na forum o sprawach takich trochę dziwnych.

Opublikowano

Wszystko szkodzi w nadmiarze. Osobiście raz tylko spróbowałem i więcej nie mam zamiaru brać. Ale takie fajkowe ziele co palił Gandalf chętnie bym sobie zapalił ;).

Opublikowano

Jutro mam zamiar pierwszy raz zapalic marihuanen.

Z tej "okazji" mam do was pytanka:

Gram to nie za duzo na 1wszy raz?

Lepiej z lufki czy bibulki?

Jak ogarnąć czy to co daje nam diler to nie jakis shit wymieszany z majerankiem?

1. Nie.

2. Na pierwszy raz z lufy 

3.Jak jesteś w tym nowy to się nie dowiesz, sprawdź opinie od innych kupujących, albo idź z kimś kto się na tym zna.

Opublikowano

Bardzo dużo badań (tylko sie o tym nie mowi; cieeekawe czemu?) wykazuje, że IQ potrafi spaść nawet o 10 punktów, marihuana po prostu wypala mózg. Ale racja, że to i tak znacznie lepsze od papierosów i jak bedziesz brał niezbyt często to nic ci się nie stanie :)

Wręcz przeciwnie CBN sprawia szybsze powstawanie komórek mózgowych.

Opublikowano

w piątek paliłem pierwszy raz z kolegami za pierwszym razem nie ma nic takiego tylko się tak lekko chodzi jak by się nóg nie miało,nie da się pluć i przy trzecim buchu bardzo szybko bije serce ale po 10 miinutach pełen spokój 

Opublikowano

w piątek paliłem pierwszy raz z kolegami za pierwszym razem nie ma nic takiego tylko się tak lekko chodzi jak by się nóg nie miało,nie da się pluć i przy trzecim buchu bardzo szybko bije serce ale po 10 miinutach pełen spokój 

A to już zależy od towaru, jaki efekt po paleniu będzie. Palę od 3lat, zastapilem zielonym, alkohol - dlaczego? Bo bez obawy moge jechac na impreze, zapalic, a rano spokojnie wrocic do domu. Oczywiscie to wszystko ma jakies ograniczenia. Staram sie nie palic wiecej niz 2-3razy w miesiacu. Zreszta nie lubie palic czesto ;) Ale polecam kazdemu sprobowac, tylko tak jak Ja - miec do tego dystans

Opublikowano

To chyba tam po trzecim razie jak się pali jest tam faza ale my pierwszy raz to 1 gram(na 5) z lufki troche i tam skręcili jointa jeszcze w chuj przekrwione oczy miałem ^^

Opublikowano

Ojj kropelki to podstawa jak chce sie posiedziec dluzej ;) Bo sam mam problem, ze oczy czerwone i zmeczone czesto. na 5os - gram to nie duzo. Ale mnie osobiscie wiecej niz 1-2g na wieczor dla 3os nie potrzeba

Opublikowano

Jutro mam zamiar pierwszy raz zapalic marihuanen.

Z tej "okazji" mam do was pytanka:

Gram to nie za duzo na 1wszy raz?

Pierwsze razy są inne, każdy je odczuć może inaczej. Po 1 możesz nie być wstanie chodzić albo w ogóle nie funkcjonować.

Lepiej z lufki czy bibulki?

A co lepsze mandarynki czy pomarańcze?

Jak ogarnąć czy to co daje nam diler to nie jakis shit wymieszany z majerankiem?

Popatrzeć, powąchać.

@@

Wgl to nie polecam marihuany w tak młodym wieku.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...