Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Avenger Last Chaos

xSagos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak Spathowane jest Max Wyskakuje Start klikam wpisuje passy i Failed to connet to login server a// Przez nskp blad cały czas

Odpal z prawami administratora. Mi dziala normalnie

1386175744-U112610.png
Opublikowano

No odpalam laucher odpala sie wszystko ok wpisuje login haśło daje enter i Failed to conetc to login server

Z prawami administratora odpalales ? PPM -> uruchom jako administrator

Lub wylacz antyvira i zapore bo moze Ci bllokowac polaczenie. Sprawdz moze antyvirek usunal ci jakis plik

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie mam antywirusa. Ok Wyłączylem zapore i sprawdze na laucherze.

Dalej to samo Failed to connetc to login server

Jak robisz konto, na e-meil trzeba akceptowac reje?

Na forum jest jakis temat 

http://www.avengerlc-forums.com/index.php?/topic/23-patchupdate-3262014-issues/

Nie, nie trzeba aktywowac, pobierz ta latke :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Spatchuje jeszcze raz moze to coś pmoze jezeli nie to pozegnam sie z tym serwerem i sciagam Genesis LC

To z forum avenger wrzucilem do folderu z lc i to samo nadal

Kath Tego pliku od Cb nie mogę uruchomic Ablikacja została niewlasciwie zainicjonowana

Opublikowano

Tego to ja nie wiem raczej nie. Mam win xp sp 3 jaka wersje zainstalowac net framework?

Obojętnie - 3.5 lub 4.

Jak już zainstalujesz to spróbuj ponownie włączyć przez ten plik. ;)

Opublikowano

Ok Działa loguje sie wybieram channel 3 Daje Create  bo musze postac zrobic i wywala mi blad

a ten plik nie jest do LCCgenericName02

Jaki blad?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Cos Runtime Error

Error Error Log information saved in ErrorLog.txt Naciskam Ok  Wyskakuje nastepny bląd Microsoft Visual C++ Runtime Library Program D;\Gry/Lc Avenger\bin/nskp.exe

Opublikowano

Cos Runtime Error

Error Error Log information saved in ErrorLog.txt Naciskam Ok  Wyskakuje nastepny bląd Microsoft Visual C++ Runtime Library Program D;\Gry/Lc Avenger\bin/nskp.exe

Ale włączasz normalnie, czy nadal przez ten plik? Jak normalnie, to Errorlog nie powinien się pojawiać.  o.O

Polecam przeskanować system antywirusem. ;)

Opublikowano

Z errorlogiem napisz na forum Avenger. Natomiast c++ runtime library error jest zazwyczaj przyczyną wirusów - masz tak przy uruchamianiu innych aplikacji? 

Opublikowano

Cos Runtime Error

Zainstaluj najnowsze biblioteki C++

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie mam. Ale nawet sam plik nskp.exe sie nie uruchamia tez blad jakis

Z tego ca zawnioskowałem miałeś problemy przy pobraniu lc dlatego lc się blokuje ;/

Sprawdź odpalając nie przez NKSP lecz przez Multi-Client i sprawdź czy masz wszystkie patch.

Jeśli dalej nic nie pomaga ani zgodność systemu udostępnij wyraźne zdjęcie występującym błędem na forum oni ci pomogą i napisze do Amin aby sprawdził twój błąd.

123695094.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...