Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja gry wyższej dywizji

Hype5x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, idę grać ostro rankedy, bo jestem pewien w 100% swojego zdania i go nie zmienię przez 2 dowody: 1. Riot o tym pisał 2. Znajomy przeskoczył z S5 do S3 i z S3 do S1, wiem to bo gadałem z nim na skype podczas tego jak wbijał te dywizje na dodatek cały czas sprawdzałem jego ligię. 

Co do tego Supportu to nie ma możliwości bym w to uwierzył nawet gdy to jest "Rioter" poza tym musiał się skontakować i mógł popełnić błąd.

Opublikowano

Jeżeli wygrasz stosunkowo dużo rankedów pod rząd i masz wysokie MMR z tego co obiło mi się o uszy możesz przejść z np. z S3 do S1 ale nie możesz przejść z dywizji do innej dywizji. 

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Ale przeczytaj ziomek jeszcze raz. Ja nie chce z dywizji do dywizji tylko pytam czy da się przeskoczyć ligę jak ma się 100 punktów bez promocji, a pytanie z dywizja to był dodatek

Opublikowano

1. Nie da się

2. Opłaca się :)

Ostatnio kupilem sb z konta brata 4 prezenty i dropnely mi: Katarina Kociak, Amumu Faraon,Brolaf i Cybernetyczny Ezreal :D

A z wszystkich prezentow dostalem:  Aatrox Sędzia,Nasus Mroczny Rycerz, Imperialna Lux i te wyżej wymienione :**

Więc zaje** się opłaca kupywać prezenty.

Tyle z mojej strony

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Wczoraj smurfem skoczyłem z plat 5 do plat 3 bez serii promocyjnej (miałem 80lp wygrałem grę i był w lewym górnym rogu napis "series won" pomimo to że nawet serii nie grałem). O dziwo się da, chociaż zastanawiam się czy to bug czy specjalnie zrobione.

Apropo mmr, na platynie 5 grałem przeciw diamond 4-5, zdarzały się pojedyńcze 3, a lp po 30.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...