Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja gry wyższej dywizji

Hype5x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem właśnie z kolegą z diamentu 1 i on mi mówi, że chyba (nie jest pewny) można ominąć promocję gry. Jeśli jestem np. gold 2 to mogę bez promo przejść do gold 1, nie wiem dokładnie jak to jest, ale on mi coś takiego napisał.

Kolejnym pytaniem byłyby te mistery gifty, opłaca się jak najbardziej tak? Mógłby mi ktoś ze swojego doświadczenia powiedzieć jak to jest w rzeczywistości jak często legendarne jak często za 975.

Opublikowano

A co za głupoty twój kolega gada... Można przeskoczyć o 2 dywizje, jeżeli ma się stosunkowo duże MMR, ale nie przejść do następnej dywizji bez serii o.O

Szansę na legendarnego skina można obliczyć dzieląc liczbę legendarek / ultimateów przez liczbę skinów dostępnych w promocji Mystery Gift...

Opublikowano

A co za głupoty twój kolega gada... Można przeskoczyć o 2 dywizje, jeżeli ma się stosunkowo duże MMR, ale nie przejść do następnej dywizji bez serii o.O

Szansę na legendarnego skina można obliczyć dzieląc liczbę legendarek / ultimateów przez liczbę skinów dostępnych w promocji Mystery Gift...

ale z racji że to riot pewnie szansa na legendary/ultimate jest 200 razy mniejsza niż powinna być

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Pierwsze słyszę o omijaniu serii, można przejść normalnie lub dzięki wysokiemu MMR przeskoczyć 2 dywizję, ale nigdy nie słyszałem o przechodzeniu bez serii.

Co?

Opublikowano

Da rade ominac serie, sam tak zrobilem + przeskoczylem z g V do g III :)

Chyba raczej wygrałeś 2 gry w SERII pod rzad i dlatego cie wrzucilo 2 dywizje w dół. Tak było zawsze nie jest to żadne ominięcie. Pozdro

Opublikowano

Nie da się pominąc serii z dywizjii drugiej do pierwszej aczkowielk można przeskoczyć z V do III dywizji. Dodatkowo jeżeli jesteś w pierwszej dywizjii to możesz ominąć serie i trafić odrazu np. do platyny :)))

oluadp4310f.png

Opublikowano

Nie, serii nie mailem odrazu wbilo mnie do III

Tak, a w tej bajce były smoki?...

@

1. Nie da się

2. Opłaca się

graphic.png

Opublikowano

Tak, można pominąć serie jeżeli grasz przeciwko ludziom, którzy mają wyższą dywizje od Ciebie. Zostało wprowadzone to niedawno.

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Czyli mam szanse jak wbije 100lp od razu bez serii pójść wyżej?

Widzę ze ktoś jednak zhejtpwal mojego kolegę a sam nie ma wiadomości na temat tego a udziela odpowiedzi...

Pytam o te mistery gift jak to jest z doświadczenia a nie czy się opłaca czy nie.

Opublikowano

Nie da się przeskoczyć bez serii.

Gdy na przykład jesteś w Gold V, masz wyższe MMR i jesteś w quali to może wrzucić Cię do Gold III. Oczywiście jeśli wygrasz kwalifikacje.

Nie ma mowy o przeskoczeniu bez grania quali.

Gifty dostaje się randomowo.

Znajomy dostał Pulsefire Ezreala i legendarne do Vlada i Kayle.

A inny skina do Poppy, Borsuka Teemo i Tango TF'a.

Kwestia szczęścia ;)

Opublikowano

Do platyny 1 można przechodzić bez serii. Np z gold 4 do gold 3 (o jedną dywizję), ale tylko jeśli gramy z przeciwnikami z wyższym mmr, wyższą dywizją. Nie dawno to zostało wprowadzone.

Opublikowano

Dobra, gówno wiecie to się nie odzywajcie... Ja pierdziele co za idioci na tym forum... Riot w ostatnich patchach wprowadził PRZESKAKIWANIE DYWIZJI BEZ PROMO, najlepszym przykładem jest mój kolega który z Silvera 5 wbił na S3 a potem na S1 i potem Gold 5 bez żadnych promotów, bo miał same wygrane... Tyle w temacie.

"Originally Posted by RiotSocrates
Hey all,

The response to the start of the 2014 ranked season has been staggering. We are seeing more players involved in ranked play than ever before and though there has been a lot of positive feedback there has been a few concerns brought up about promotional games. Specifically, there is a concern that if a player does poorly in placements then goes on a winning tear they could get stuck in a promotional series against players who are more highly skilled than the tier they are trying to enter. We investigated how many players were actually in this position and it’s a very small group. That said this can be a pretty frustrating experience so we’re releasing a change to allow players to skip promotional series up to plat 1 in the rare case they are consistently playing way above their current placement. The number of players who will actually qualify for promo skipping is quite small since the vast majority of players are placed very close to their expected position. Also, it’s worth noting that the existing mechanisms for correcting fast moving players position will remain in play. So you can trigger this as well as division skipping at the same time.

We expect this change to go into effect sometime in the next 24 hours.

Riot Socrates"

Jeśli nie znacie angielskiego to wasz problem, ale w skrócie można omijać promoty do maksymalnie PLATYNY I jeśli ma się wystarczająco duże MMR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...