Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W środę (19) zamówiłem piłkę tango 12 na allegro. Od razu zapłaciłem przelewem i wybrałem metodę dostawy kurier. "Sprzedający wysyła towar w ciągu 24 godzin.
Czas dostawy przez przewoźnika to 1 dzień." Czyli dziś już powinienem otrzymać przesyłkę, jednak jej nie mam. Przesyłki wysyłają firmą GLS. Nie dostałem też maila z linkiem do śledzenia paczki, a dostawałem do tej pory za każdym razem. Czekać jeszcze czy napisać coś do sprzedającego?

Opublikowano

Witam. W środę (19) zamówiłem piłkę tango 12 na allegro. Od razu zapłaciłem przelewem i wybrałem metodę dostawy kurier. "Sprzedający wysyła towar w ciągu 24 godzin.

Czas dostawy przez przewoźnika to 1 dzień." Czyli dziś już powinienem otrzymać przesyłkę, jednak jej nie mam. Przesyłki wysyłają firmą GLS. Nie dostałem też maila z linkiem do śledzenia paczki, a dostawałem do tej pory za każdym razem. Czekać jeszcze czy napisać coś do sprzedającego?

Może sprzedający ma urlop, sprawdź.

Opublikowano

znowu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia 

towar kupiony w środę będzie zaksięgowany w czwartek po wpłacie na konto sprzedającego ( dopiero może wystawić na tej podstawie RACHUNEK ) , który łaskawie zleci przesyłkę w ciągu 24h czyli wyśle ją w PIĄTEK , firma kurierska jak się postara ( nawet nie licz na to że w sobotę ktoś ruszy  dupsko do roboty ) dostarczy w PONIEDZIAŁEK

z doświadczenia wiem że towary kupowane od środy docierają z reguły na poniedziałek

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pisz śmiało do sprzedającego.

Jak nie dojdzie max do poniedzialku to pisz do allegro.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

no weź nie ośmieszaj się i przy okazji jego tak bzdurnymi mailami do allegro , przeczytaj sobie warunki sprzedaży przez firmę na allegro to się dowiesz że  minimalny czas wysyłki może się zawierać w okresie 1-3 dni liczony  od momentu wpłynięcia pieniędzy na konta firmy  o ile inaczej nie pisze towar może być wysłany nawet do 14 dni roboczych czyli TRZY TYGODNIE i możesz sobie pisać listy do Mikoaja w tym czasie

mało kogo obchodzi że zapłacił przy kupnie bo firma nadal nie ma pieniędzy za transakcję przynajmniej przez 24 h

dni nie liczone w okres dostawy to soboty, niedziele i dni świąteczne wolne od pracy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale skoro napisał że wysyła w ciągu 24h to wysyła a nie ma że boli #potwierdzone_info_od_sandała

napisz do niego. 

~Ja tam banuje malphite tylko ze względu tego strasznego dźwięku na ulcie. Boję się, że kiedyś dostanę ataku serca jak niespodziewanie wyskoczy, a potem ban za afk, bo w karetce same noby przyjadą...

Opublikowano

następny z bezsensem , co ma zgłosić ?  że znosi jajko w domu bo mu jeszcze przesyłka nie doszła i że nawet się nie skontaktował jeszcze ze sprzedawcą ?  

ludzie, myślcie czasem nim coś napiszecie wyjątkowo śmiesznego czy głupiego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...