Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z karta graficzna.

pawkom0

Pytanie

Opublikowano

Witam. Niedawno zauważyłem, że GPU Load wynosi u mnie ponad 90%, a temperatura 50* (Przy wyłączonych grach, będąc na pulpicie). Zazwyczaj miałem 0% GPU Load a temp. 28-29*. Czytałem na internecie, że to może być wina wirusa, dlatego robię skana. Zauważyłem, że gdy odłączyłem internet to temperatura spadała do 43*, a GPU Load do 0. Nwm czego może być to wina, lecz jeśli ktoś miał taki problem, proszę o pomoc.

GPU : Asus GF Gtx 760

post-725517-0-18401400-1395416428_thumb.png

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nic nie dało. Ale zauważyłem dziwną rzecz, mianowicie gdy w menadżerze zadań zakończę tam jakiś proces to wszystko wraca do normy. Jutro postaram wrzucić SS. I może sprawa się wyjaśni.

Opublikowano

Jak to wirus a nie chce ci się tego co chwile zamykać to wejdź w start/uruchom/wpisz msconfig/i tam są zakładki usługi i wyłącz ją tam oraz to co ma sie po starcie uruchamiać czyli np Skype to odznacz to i ponownie uruchom komputer...jak to nic nie da to zrób format :/

Opublikowano

Ok już działa, usunąłem folder gdzie znajdował się ten program, który był odpowiedzialny za takie zużycie Karty graficznej. Dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...