Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z karta graficzna.

pawkom0

Pytanie

Opublikowano

Witam. Niedawno zauważyłem, że GPU Load wynosi u mnie ponad 90%, a temperatura 50* (Przy wyłączonych grach, będąc na pulpicie). Zazwyczaj miałem 0% GPU Load a temp. 28-29*. Czytałem na internecie, że to może być wina wirusa, dlatego robię skana. Zauważyłem, że gdy odłączyłem internet to temperatura spadała do 43*, a GPU Load do 0. Nwm czego może być to wina, lecz jeśli ktoś miał taki problem, proszę o pomoc.

GPU : Asus GF Gtx 760

post-725517-0-18401400-1395416428_thumb.png

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to wirus a nie chce ci się tego co chwile zamykać to wejdź w start/uruchom/wpisz msconfig/i tam są zakładki usługi i wyłącz ją tam oraz to co ma sie po starcie uruchamiać czyli np Skype to odznacz to i ponownie uruchom komputer...jak to nic nie da to zrób format :/

Opublikowano

Ok już działa, usunąłem folder gdzie znajdował się ten program, który był odpowiedzialny za takie zużycie Karty graficznej. Dzięki za pomoc

Opublikowano

Niestety nic nie dało. Ale zauważyłem dziwną rzecz, mianowicie gdy w menadżerze zadań zakończę tam jakiś proces to wszystko wraca do normy. Jutro postaram wrzucić SS. I może sprawa się wyjaśni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...