Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm...!

Klejtons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak :) siemanko :P sorry że znowu pisze jakiś temat ale nie mogę już wytrzymać ponieważ kupiłem nx sms przez mopay tak i wszystko ok pierw podałem nr potem next kazało wysłać sms to wysłałem zabrało mi 30 zł ale nx nie dostałem to też pewnie moja wina bo przez przypadek wyłączyłem stronę po wysłaniu sms'a i potem wchodzę jeszcze raz i nie mam nx ani nic to wchodzę jeszcze raz na stronę doładowań nx i sms oraz nr już wpisany tylko z dwoma zerami przed moim nr phone i pod tym kod podarunkowy klikam ponieważ dostałem taki i wpisuje i piszę mi ze trzeba posiadać taką samą kwotę (30zł) i nwm co z tym zrobić czekam na odp. od 6:00 do 12:00 i nwm co zrobię zadzwonię na policje hah :P nie no jaja se robię ale nwm jak nie dostane odp. to zadzwonię do nexona (nie za bardzo znam anglika i wgl :D noga byłem z tego) i to zgłoszę jak oni nic nie poradzą to policja niestety ;/ wiem że to lipne rozwiązanie ale jak nie dostane odp to jedyne najbardziej zaradniejsze w sumie. DZIĘKI ZA SZYBKIE ODP. I ZA ZAWRACANIE GŁOWY ORAZ GŁUPI OPIS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...