Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie NX przez MoPay

Klejtons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko ziomeczki! mam pytanie ponieważ nie wiem o co chodzi z tym ze jak wybieram w zakupie nx opłata za połączenie i mopay klikam i wybieram oferte za 38zł i 45 gr ponieważ dostaje się najwięcej nx :P klikam zakupy i pisze zadz. pod nr 708877987 i pod tym piszę to polączenie kosztuje 7zł i 69gr za minutę z telefonów stacjonarnych i komórkowych to nwm czy odrazu bierze 38zl i 45gr czy 7zł 69gr za kilka min czy coś prosze o pilną odp. sorry za błędy i za to że jestem nie ogarem ale jestem nowy ;/

Opublikowano

aha ok i przychodzi jakis kod na sms i trzeba go tam wpisac i juz dostaje sie nx tak? i ten sms juz wiecej nie bierze? a ta rozmowa trwa max 5,30min tak? :P pls o odp taka i temat do zamkniecia po odp

Opublikowano

Ok czyli wpisuje tam np kooC662 i klikam dzwonie tam i odrazu gdy zaczynam dzwonic klikam next? i jak poprosza mnie o niego to mam powiedziec przez tele. ze kooc662? nie kumam za tępy jestem prosze o napisanie mi poradnika :D

Opublikowano

DO ZAMKNIĘCIA PROSZE O POMOC W KOLEJNYM TEMACIE!

Velz było zamknąć ten temat a nie tamten ! teraz tamten otwieraj!! bo potrzeba mi pilnej pomocy

-

Klikłem w nx sms i mopay podalem nr wyslalem sms i grzebalem cos tam przez przypadek wylazlem ze strony jak juz wyslalem doszedl kod wbile na str jescze raz i wpisalem swoj nr i ten kod przy okazji i pisze mi ze kod kuponu uzyteczny tylko dla tej samej kwoty/ilosci a nx nie mam ??? czemu wkur***** się! heeelp

Niechcący wylazłem ze strony wbiłem potem klikłem sms i wpisalem jescze raz swój nr i kod promocyjny i cos tam jescze pisalo to tam wpisalem itd i klikłem dalej i co i nie ma nx? a powinny odrazu po zakupie sie zanlesc na moim koncie? czemuu?!!!! odzyskam te nx? czy złodzieje poprostu chcieli zarobic jacys?

//Trzymaj się jednego tematu, tak jak już Ci pisałem - połączono posty.

Opublikowano

Jak dostałeś kod od MoPay'a to wpisz do w kodzie podarunkowym... Na tyle ile chciałeś kupić NX.

Opublikowano

Kupiłem sms... nie tym połączeniem nx i ten temat powinien być zamknięty i wgl a nie kurw* że wszystkie tematy zamykacie... bo nie umiecie tego zamknąć ?! kupiłem sms 30 zł zabrało 30 zł nx nie dostałem na mpc forum nie umieją udzielić pomocy w takim czymś i zamykają tematy i do kosza wywalają... bo nie ogary to policja! nara! o tej godzinie nie zadzwonię ale jutro załatwię to z policja oczywiście powiem prawdę że mnie oszukano :) i kasę ukradli ale nx nie dali a i proszę o zablokowanie jakiegoś dzieciaka który twierdzi że kłamie w temacie Który jest w koszu...

Opublikowano

Kupiłem sms... nie tym połączeniem nx i ten temat powinien być zamknięty i wgl a nie kurw* że wszystkie tematy zamykacie... bo nie umiecie tego zamknąć ?! kupiłem sms 30 zł zabrało 30 zł nx nie dostałem na mpc forum nie umieją udzielić pomocy w takim czymś i zamykają tematy i do kosza wywalają... bo nie ogary to policja! nara! o tej godzinie nie zadzwonię ale jutro załatwię to z policja oczywiście powiem prawdę że mnie oszukano :) i kasę ukradli ale nx nie dali a i proszę o zablokowanie jakiegoś dzieciaka który twierdzi że kłamie w temacie Który jest w koszu...

Przecież MPC Forum nie pracuje w Nexonie, ty sam musisz napisać do nich i załatwić to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...