Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie polecam serwera. 

Admini podkopują na gm 1. Kolega dostała bana za napisanie na chacie "Dobrze gada polać" mu jako obraza !. 

Koledzy adminów mają opa i chety podkopali się do mnie i do kolegi czyli najbardziej rozwiniętych kolesi i nas zabili na aurze po czym admin napisał że ich obserwował. Bili jedząc refy/koxy odwróceni plecami. Mieliśmy baze 3k kratek od spawna . Koleś którego zabiłem "przybiegł" do mnie w ok 4 sek. 3k kratek - 4 sek dobre no nie ?

Wiem że koleś o nicku "Ban*n" miał opa. Skąd wiem miał czerwony nick na tab/chat. Gdy napisałem to na czacie admin napisał że to "Bag" po czym nagle czerwony nick zmienił się na szary. Gdy napisałem adminowi uprzejmie, co myślę o takim zachowaniu dostałem bana za obrazę.
Serwer ma 2000tys slotów jak się 2 zera odejmie bo jak było 25/2000 nie dało się wbić serwer is full. NIE POLECAM SERWERA ANI ADMINISTRACJI. 
Pozdrawiam ~kvpl  

Opublikowano

@up zostajesz zgłoszony za oczernianie serwera bez dowodów 

Poza tym dostałeś bana za cheaty tak jak twój kolega :) fastbreak wiec rozumiem że chcesz się wyżalić 

Ty i twoja kolega byliście bardzo uprzejmi pisząc "Pieprzyk chu*" na co twoj kolega "dobrze gada polać mu" :)

Istnieje coś takiego jak LTP - losowy teleport :) oni po prostu mieli bazę nie daleko od waszej, a najbardziej rozwiniętymi graczami na ten czas to bym was nie nazwał gdyż w tym czasie TajwanPl miał najlepsze itemy ;)

Opublikowano

@up
Hhah śmieszny jesteś :)

A i nie są to bezpodstawne oskarzenia wystarczy poczytać komentarze ludzi na temat tego "severa" 

I z tego co wiem w Polsce istnieje coś takiego jak wolność słowa ja wyraziłem tylko swoją opinie także nic do zarzucania mi mieć nie możesz :)

Opublikowano

Jeżeli nasz kodeks prawny to powinieneś wiedzieć że tak można wyrażać własna opinie leczy to co wypisałeś wyżej nie jest opinią lecz tzw "Antyreklamą" iż nie jest poparte żadnym dowodem tym bardzie je nie jest to prawda :)

Opublikowano

Wiec nie polecam zerwa ponieważ gildie nie autorskie mapa skradziona , te 0 wam się chyba pomyliły ponieważ nie jest 2000 a 20 buhaha administracja jednym słowem to dzieciarnia moja ocena 0/10

Opublikowano

@3UP Marqu3 szkoda że nawet na serwer nie wbiłeś a oceniasz :) Nie jestem człowiekiem który uważa każda krytykę za hejtowanie bo tak nie można ale to co robisz ty to nie nawet krytyka lecz po prostu hejtowanie

Opublikowano

Nie zagram na serwerze oto powody:

- Administracja nie pomaga piszę aby mi pomogli oni nic

- Za słaby drop węgla na 1 żelazny kilof dropło mi 2 węgla powiększcie drop węgla do 8% 1-4 węgla 

- Drop surowców od poziomu 

Powrócę na serwer kiedy węgiel będzie szybciej dropił i w większy ilościach  i jak usuniecie drop od poziomu 

Opublikowano

Dodano jabłka do dropu z Kamienia Zapraszamy !

@2up Zawsze odpisuje graczom i staram się im pomoc, na pewno nie odpisałem ci żeby ci inni pomogli ;)

Drop węgla już zwiększony natomiast surowce od poziomu zostają bo są one zbliżone do występowania rud. Zapraszamy 

Opublikowano

Dodajcie dla gracz komendę /tpa /tpahere bo jak koledzy grają to trzeba chodzić po 3k kratek aby się znaleźć a tak to ułatwi handel i granie  dla kelegów

Opublikowano

Co do serwera i postów oskarżających go ludzi.

1. Gildie pomimo, że podobne do UC to są autorskie

2. Administracja w pełni kulturka, odpowiada na każde pytanie i w wypadku błędu odrazu reagują

3. Spawn co prawda, Główna część jest taka sama jak na Innym serwerze.

Reasumując serwer polecam a wszystkich ludzi co go oczerniali powinno się ich zbanować i nie wpuszczać tam.

Opublikowano

LoL... Dziwne ludzie piszą, że wszystko jest z neta a tak na prawde nikt nie podał dowodów ani linku do takowyh pluginów/skryptów.

Dla mnie jest to zwyczajne oczernianie

Opublikowano

Serwer niedługo wystartuje :) trwają ostatnie dociągnięcia i naprawa błędów. Tak więc zapraszamy na serwer 

Opublikowano

W motd pisze "Start 04.04.2014!!!!" Czyli bedzie nowa edycja? Jeżeli będzie nowa edycja to dropu nie zmieniajcie! PROSZE! Nic nie ruszajcie co do dropu, ponieważ jest zarąbisty, a po 2 zróbcie MiniHardcore np: Rożdżka na spawn, /tpa za Blok Emeraldu. Jak nie zwalicie serwa to macie odemnie ok. 10 graczy ;).

- MrDiaxxuPL

Gram w gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...