Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Spawn nie jest kradziony gdyż budowany był przez Jandus'a i mnie. Mogę podać ss'y z budowy :) Wiec proszę nie wypisać oszczerstw na temat mojej skromnej osoby jak i serwera.

Opublikowano

Dodano nowe ss'y z panelu Gildii !

Zapraszamy do komentowania ! Start już dzisiaj o 18.00 ! Nie może cie zabraknąć :)

Opublikowano

@UP

Jak nie jest kradziony jak jest i nie wmówisz  mi tego ziomek bo to moja ekipa budowała taki spawn za kradzież spawan będziecie mieli rozwalony serwer :) widzimy się na starcie 

Co do gildii to sa UC1

Nie polecam serwera będzie jedno wielkiie dno 2000 slotów buhahaha chyba pomyliłeś się o 1 zero więcej będzie z 200 slotów a nawet 100 a maszyne macie napewno 5gb ramu HAHA

Opublikowano

Autorskie gildie ? hahaha ;)

Po prostu Gildie.jar z neta :)

Albo UltimateClans z skripta

Nw moze wejde

I ogl skopiowana od nas mapa ...

Opublikowano

Ok wiec teraz odpowiem na wszystkie powyższe posty ;)

1. Spawn nie jest kradziony ;) Jeżeli tak to proszę o dowody :) ja mam dowody na to ze budowaliśmy go sami ;)

2. Gildie są w 100 % autorskie. W Uc nie ma powiększania gildii ani slotów oraz UC ma bardzo dużo błędów.

3. Sloty są zoptymalizowane do maszyny wiec będzie ich 2000 jak w prezentacji

4. Proszę oto ss parametrów dla niedowiarków:

post-671759-0-84858900-1395403657_thumb.png

I jeszcze raz proszę o nie oczernianie serwera bez konkretnych dowodów 

Opublikowano

@up

I co z tego że masz tą maszyne 

Jak gildie nie są autorskie tylko uc albo od fusha 

Spawn kradziony i ja mam ssy swoje spawan moge i są identyczne 

Opublikowano

@up I co z tego ? Przepraszam cię bardzo ale wypisujesz oszczerstwa na temat mojego serwera bez możliwych dowodów, wiec jeżeli takowych nie posiadasz to proszę o zaprzestanie inaczej skieruje sprawę wyżej

Opublikowano

Witam widziałem że szukacie Admina TS3 ? jeśli nadal szukacie proszę o kontakt ze mną na PW :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Gildie autorskie, testowane na beta testach. Byłem świadkiem jak ten plugin powstaje od 0, bylem na beta testach wiec mowie wam, że ten plgin jest w 100% autorski.

Napewno zagram i wam tez polecam :)

Opublikowano

Witam.
Mam pytanie do headadmina. Zostajecie na naszym tsie czy robicie coś własnego ?
Jeśli 2 opcja to chętnie pomoge.

~ Admin Server Query TheKolopol7 Polski Muzyczny TeamSpeak3 

xKAm1xO.png

Opublikowano

Nie polecam servera, odblokowana komenda /pl, gdzie można ujrzeć ich niby "autorskie pluginy". Cały server opiera się na skryptach, a gildie to przerobiona wersja uc.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Wiec tak serwer fajny ale admini trochę maja bujną wyobraźnie z tymi slotami 2000 nigdy nie bedą mieli tylu graczy ale ja im nie życze gorzej aby mieli jak najwiecej graczy ale ja juz tam nie zawitam :) pozdrawiam

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Pomocnik
Opublikowano

gildie nie sa autorskie !

przeciez to jest SimpleClans przetlumaczone lub Factions !!! lub ostatecznie Guilds !!!

tlumaczenie ksiazki nie sprawia ze jestes jej autorem !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...