Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrystalCraft

Kamillo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie masz strasznie nienormalne poglądy, ponieważ wnioskując z twojego zachowania, możemy stwierdzić to, że jak już osoba, której liżesz d*** coś zrobi złego, to nawet nie kiwniesz palcem i cie to nie obchodzi, ale jak już piłeczka się odbiję w tą osobę to masz niewyobrażalny ból dupy.

Aha i jeszcze jedno. Widać jaki jesteś kumaty. Inne osoby, które wymieniłem to są przykłady na miejsce osoby, której liżesz d***, a nie na moje ;)

Zaślepki na oczy i do przodu hhaha :)

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego musisz zrozumieć, że życie to nie jest minecraft, i tutaj jak nawet zwykłym słowem możesz spowodować ból innej osoby. Rozumiem jesteś typowym napinaczem, który startuje tylko do kobiet i  jak coś się dzieje to zwyczajnie ucieka. Daj sobie spokój bo coraz bardziej pokazujesz na tym forum jakim jesteś idiotą.

btw Dzięki za refreshowanie tematu :)

Jak będziesz szykować jakiś ostry kolejny diss to najpierw błędy popraw, żebyś nie musiał posta edytować :p

Opublikowano

Kolego musisz zrozumieć, że życie to nie jest minecraft, i tutaj jak nawet zwykłym słowem możesz spowodować ból innej osoby. Rozumiem jesteś typowym napinaczem, który startuje tylko do kobiet i  jak coś się dzieje to zwyczajnie ucieka. Daj sobie spokój bo coraz bardziej pokazujesz na tym forum jakim jesteś idiotą.

btw Dzięki za refreshowanie tematu :)

Jak będziesz szykować jakiś ostry kolejny diss to najpierw błędy popraw, żebyś nie musiał posta edytować :P

Czy ty człowieku masz jakiekolwiek pojęcie co się stało? Niedoinformowany zaczynasz mnie o coś osądzać? Ty jesteś idiotą! Masz ogromną rację pisząc, że zwykłym słowem można spowodować ból u innej osoby. Tylko szkoda, że kierujesz to do mnie!

Zwyczajnie ucieka xD Gówno widziałeś - gówno wiesz, a całej prawdy od tej osoby nie usłyszysz.

Co ciekawe, nie tylko ja edytuję posty :p

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...