Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrystalCraft

Kamillo32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Absolutnie ODRADZAM gry na tym serwerze.

Administracja rozpadła się do połowy. Na serwerze panuje również tzw. "Administracyjna Mafia".

Jest to grono ludzi powiązane z nieuczciwą i niesprawiedliwą administracją, przez co na serwerze tworzy się ogromna "Korupcja".

Takie osoby z łatwością otrzymują rangę pomocnika, moderatora, a był taki przypadek, że obdarowywali randomowych kolegów z internetu wielkimi cuboidami 1000x1000 gdzieś na odludziu. Pojawia się również udzielenie dostępu do serwera na hostingu, gdzie taki człowiek edytował sobie itemki na pvp. Jest nawet przypadek z rangą administratora serwera.

Osoby grające uczciwie na serwerze są narażone na bana na IP, ponieważ gdy "Administracyjna Mafia" zdecyduje, że ktoś jej się nie podoba,

informują o tym administrację i z automatu leci ban. Ja nie grałem 3 miesiące do wczoraj. Połączyłem się na serwer i dostałem po pewnym czasie bana na IP za "kopiowanie itemków" chociaż nie przeznaczyłem na ten serwer ani grosza, więc mam (miałem) tylko gracza.

Nie radzę również budować ładnych i wielkich gildii, ponieważ administracja lubi takie rarytasy i z chęcią Cie zbanują i przejmą Twoje dzieło.

Osobiście, przez "Administracyjną Mafię" straciłem to:

-http://i.imgur.com/evQNTa1.png

-http://i.imgur.com/6hl7Lca.png

Stanowcze NIE takim absurdom i "Administracyjnej Mafii" oraz proszę nie usuwać mojej opinii o tym serwerze ;-) .

Jeszcze raz zdecydowanie odradzam gry na tym serwerze, no chyba, że chcecie stracić miesiące budowania.

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Nie ktoś, a administracja.

Mógłbyś się odnieść do reszty zarzutów, a nie tylko do tego najmniejszego szczegółu.

Co do bólu- Boli mnie to, że robicie z siebie idiotów tym wszystkim co wymieniłem wyżej.

Profesjonalna administracja :D Buduj dalej respekt serwera.

Robię grafikę!

Opublikowano

hmm Reszta zarzutów. Gdzie one są? Bo z tego co widzę to są tutaj jakieś wyssane z palca informacje. Podaj mi ssa z tym niby kuboidem 1000x1000. Udzielanie dostępu do serwera na hostingu, niby kto miał dostęp oprócz mnie i Skipera? U nas na ts raczej nikt inny debiana nie ogarnia :P

Sądzę, że po prostu żali ci dupe ściska za tą gildie. Szczerze to jak patrze teraz na nią, to wygląda o wiele liepiej niż to co ty wybudowałeś( te kanciaste domki jakieś :P).

Pozdrawiam i życzę Ci miłego dalszego hejtowania :P

Opublikowano

Wszystko było robione na graczu, nie na gm. Z resztą gildia to najmniejszy problem!

Co do cuboida, hmm może irekos przed dostaniem moderatora i jego wielka budowla na sv?

Jeżeli chodzi o dostęp do serwera do chodziło mi o irekosa edytującego sobie itemki do pvp.

Nie są to wyssane z palca informacje. Obaj wiemy, że to wszystko jest prawdą, więc pisz sobie co chcesz, prawdy nie zmienisz.

Nie bez powodu 2 dobrych adminów Was opuściło.

Dziwne, że po ich odejściu, graczy jest prawie o połowę mniej, co ;-) ?

Poza tym jest mała różnica między pisaniem prawdy, a hejtowaniem.

Może się odwołasz do administracyjnej mafii?

Robię grafikę!

Opublikowano

hmm Jaka budowla na sv Irekosa? Chodzi ci o nowy spawn który miał zbudować? Trudno żeby bez kuboida budował...

Da się edytować itemki przez "dostęp do panelu serwera" ? :p Bo ja nie słyszałem takiego czegoś. On miał itemy kupione ze sklepu który jest dostępny dla każdego ;)

Nikt z administracji nie odszedł ;) Jedynie wywaliliśmy Looori, a kojot poszedł za nią.

Administracyjna mafia hmm ciekawe. Co przez to rozumiesz?

Opublikowano

Rzeczywiście, budowle z Władcy Pierścieni to spawn :>.

Wywaliliście Looori bo była dla Was zbyt profesjonalnym administratorem i trzymała porządek na serwerze?

Administracyjną mafię Ci wytłumaczyłem w moim 1 poście, ale dobrze, napiszę znowu ;-)

Jest to grono elitarnych osób na serwerze, którzy są obdarowani sentymentem ze strony administracji oraz uzyskują dużo szybciej różne korzyści, nie wspominając już o randze administratora poprzez znajomośc :-)

Mogą również banować graczy z swoich własnych powodów poprzez administrację.

Robię grafikę!

Opublikowano

Nasz serwer wspiera ludzi kreatywnych( ty niestety do nich nie należysz ), i jeżeli ktoś rzeczywiście przedstawi ciekawy projekt to damy mu pewnie udogodniena w postaci np: rangi SEVIP i jakiś cuboid, aby mógł nam przedstawić swój projekt. Projekt Irekosa13 wydał się bardzo interesujący więc postanowiliśmy mu dać wcześniej wymienione udogodnienia( cuboid 100x100 na SV, wyrównany teren, SEVIP ) resztę robił on sam.

Looori może była dobrą administratorką na początku, ale nie dało się z nią wytrzymać na ts. Więcej Ci nie zdradze...

Podaj przykład tej administracyjnej szajki :p Bo powiem Ci, że ciekawe tutaj teorie spiskowe wypisujesz. Może należysz do zespołu Macierewicza ;D

Opublikowano

Wow, nie spodziewałem się, że taki ktoś jak Ty wie kto to jest Macierewicz o.O .

Nie jestem osobą kreatywną? Nie przekonasz się do póki nie zobaczysz co mogę. Oceniasz mnie, ponieważ budowałem bez gm'a? Pozdro w takim razie.

Mniejsza, nie musisz mi zdradzać niczego na temat Looori bo wszystko wiem :)

Poza tym nie wytrzymywaliście na ts z nią dlatego, że jesteście młodsi i zachowujecie się jak banda dzieciaków.

Chyba nie muszę podawać przykładu administracyjnej mafii, co? Aż takie masz problemy z dostrzeganiem różnych rzeczy?

Właśnie sam najlepiej powinieneś wiedzieć kto do niej należy...

Robię grafikę!

Opublikowano

Ahhahahahahaha :D Pewnie osoby, które do niej należą też wymyśliłem :D

Nie wiem jak ty sobie tam to nazywasz... Najważniejsi ludzie na serwerze? Koledzy? Bliscy ludzie, którzy cie wykorzystują po całości, a ty jesteś na tyle ślepy, żeby tego nie zauważyć?

To mnie już nie obchodzi. Ja to nazywam administracyjną mafią i rzesza ludzi się ze mną zgodziła z twojego, żałosnego już serwera.

To ja gratuluje posiadania zaćmy na oczach i dawania komuś możliwości podjęcia decyzji za ciebie.(W głównej mierze bany :D Bany za "kopiowanie itemków". Czyli skargi administracyjnej mafii, że ktoś się jej nie podoba i wymyślacie powody :D, dostałem 15 skarg za owe kopiowanie itemków, a nie było mnie 3 miesiące, wbiłem i nawet się nie udzielałem na czacie i ban jak wbiłem na ts'a. Brawo :D )

Robię grafikę!

Opublikowano

@uupp2 wiesz dobrze za co dostałeś tego bana więc nie rób z siebie idioty, ale jednak jak byś był idiotą to byś wiedział, że dostałem bana za hmm jak by to ładnie określić... może "nadużycie zaufania innej osoby".

@Marviinz takie rzeczy zgłaszamy na forum serwerowym. Najlepiej będzie jak wejdziesz na naszego ts3 w celu weryfikacji

Opublikowano

Nadużycie :)? Hmm, ja bym to nazwał odbicie sku*wysyńskiego zachowania w stronę nadawcy.

Tak po prostu mi się nazbierało i yolo.

A gdyby to była inna osoba? Np. IHS, Kubbix, ziomek1336 czy ktokolwiek inny, też byś tak robił pod siebie?

Co za tym stoi? - Administracyjna mafia "idioto" ;-)

comment_FLtFXOQlWpI5uWOPiwhf7qOiphuHCdMP

Robię grafikę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...