Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Chcę wam przedstawić swój server dla gry NosTale !!

Niestety jest on postawiony na HamaHi Dlatego że nie ma hostingu na servery dla tej gry ;(

Są skille, mooby (Lord Draco, Glacerus Lodowaty, Kamień CP na sp6 itd.), mapki, expowiska

ID Sieci:

PrivateNostale
PrivateNostale1
PrivateNostale2
PrivateNostale3
PrivateNostale4
PrivateNostale5

HASŁO:

123

DOWNLOAD:

https://mega.co.nz/#!oQ4yVY6I!sANixqzw5mcD_JFObgGKzU-nX5eNM1JwS_QhxnYbsnI

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/7764b8c3bc1f01d602da428c9224965cf93d9992906e7b532e20df04b8f12ae9/analysis/1395341258/

Jak tylko będzie to możliwe to dodamy wam na server Kamień Czasoprzestrzeni (CP)

Proszę doceńcie moją pracę nad serverem :)

Zapraszam na FaceBook'a :

https://www.facebook.com/pages/Privatenostale/242453262608680?ref=hl

Zapraszam na YouTube:

/Pozdrawiam.

Opublikowano

nic nie ma ? byłeś/aś tam ? pierw wejdź potem oceń, nie działa wszystko poprawnie ale co do czego to jest.

Opublikowano

mogę dodać CP lecz nie będzie to z czasem itd.. moby mogą w nim być, tylko ID mapki ;x

Opublikowano

CP w pełni nie dodasz na waat. Nie opłaca się takiego serwera robić -_-. A niby cp w którym są tylko moby to nie jest cp .

może i w pełni nie dodam CP, opłaca się bo to nie te pliki co miał "Kubaman" miał tylko 1 mapke i tylko na tej mapce moby.

Opublikowano

Bo Kubaman nie zajmował się takimi głupotami. Na plikach są problemy i trzeba je naprawić, a potem wziąć się za system expienia.

Nie zniechęcaj się opiniami i twórz dalej, gdy nad nim popracujesz, to zobaczysz dobre efekty.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Bo Kubaman nie zajmował się takimi głupotami. Na plikach są problemy i trzeba je naprawić, a potem wziąć się za system expienia.

Nie zniechęcaj się opiniami i twórz dalej, gdy nad nim popracujesz, to zobaczysz dobre efekty.

Wiem, dlatego nad nim cały czas pracuje :)

Opublikowano

A gdzie się końciszo zakłada? Chyba jakaś głupia jestem, ale nie mogę znaleźć niczego ^^

EDIT: Już mam, dzięki :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

to weź cokolwiek zdziałaj kolego bez source plików. Crashów na waacie nie naprawisz, systemu expienia nie zmienisz. Wszystko to jest zapisane w kodzie. Więc proszę mi nie mówić, że niczym się nie zajmowałem - bo nie ma takiej opcji.

Przepraszam , źle zrozumiałem.

Co do serwera życzę powodzenia, ale znając życie znudzi Ci się i tak jak większość serwerów zostanie wyłączony...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

to weź cokolwiek zdziałaj kolego bez source plików. Crashów na waacie nie naprawisz, systemu expienia nie zmienisz. Wszystko to jest zapisane w kodzie. Więc proszę mi nie mówić, że niczym się nie zajmowałem - bo nie ma takiej opcji.

Przepraszam , źle zrozumiałem.

Co do serwera życzę powodzenia, ale znając życie znudzi Ci się i tak jak większość serwerów zostanie wyłączony...

Właśnie chce się postarać żeby mi się nie znudziło tworzenie tego dalej, bo nie ma serverów do tej gry.. a chcę uroozmaicić wam tą grę ! :)

Opublikowano

Jak na razie, to całkiem dobrze.. graliśmy tam z paroma osóbkami i było mało crashy :)

Opublikowano

Waat można scrashować poprzez prosty kod w c++ (5 minut roboty), jeżeli chcesz mieć porządny serwer, to musisz pisać pliki samemu - nie ma tak łatwo ;]

Opublikowano

Zapewne na waacie nie zrobisz cp chyba ze byś miał source, ;)

Moim zdaniem juz na waacie sie nie opłaca serva stawiać. 

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...