Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki serwerowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Piotrek i robię sieć serwerów do gier cs, mc i mt2. Mamy już serwer DayZ i są dość dobre opinie go. Chce zrobić 2 serwer który byłby takim prawdziwym zyciem. Na serwerze trzeba poszukać pracy lub zrobić swoją firmę. O prace chodzi taka jak drwal i moze tylko drzewa ścinać. Poszukuję takie pliki i kogoś kto je ogarnie. Mog3 też komuś zasponsorować serwer lecz musze najpierw zobaczyć czy się opłaca. Propozycje na pw a linki pod tematem. Za najlepsze pliki daje limit moich like i kumpla.

Opublikowano

Nikt takich dobrych plikow ci nie da. Amatorskie prace - plugin jobs.

O sponsoring serwerow piszemy w odpowiednim temacie ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Może lekki odkop, ale cóż. Jeżeli chcesz takie pliki to tutaj ich na pewno nie znajdziesz, jak i nigdzie w necie, bo trochę nad nimi trzeba popracować, a bez autorskich pluginów z takim serwerem to gówno zrobisz tak szczerze :D
Polecam dodać na serwerze modyfikacje, jakiś prosty launcher i dość dobre pluginy, nie wiem z czym masz problem, bo tak naprawdę nie wymaga to dużo pracy, jedynie czasu i chęci, no i umiejętności :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...