Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odmienić swojego windows 7 (specjalnie od neksus timu)

Vayner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli co, ten "MEGA BIG TUT" zmienia jedynie background w ścieżce

C:\Windows\System32\oobe (%windir%system32oobe)

?

Jeśli tak, to naprawdę, zajebisty tools ;c

Masz pewność że nie psuje? testowałeś na każdym systemie? zgaduje że nie.

szczerze mówiąc nie ma większej szansy, by popsuło to cokolwiek.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli co, ten "MEGA BIG TUT" zmienia jedynie background w ścieżce

C:\Windows\System32\oobe

?

Jeśli tak, to naprawdę, zajebisty tools ;c

szczerze mówiąc nie ma większej szansy, by popsuło to cokolwiek.

Tak, niektórzy nowicjusze mogli by sobie z tym nie poradzić dlatego stworzyłem takie ułatwienie.

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano
Przestrzegam przed używaniem tego programu!

Użyłem go na systemie Windows 7 home i po ponownym uruchomieniu system nie wstał.

Zamiast niego na ekranie pojawił się bluescreen. Ledwo udało mi się uratować system, zbootowałem pendrive z ubuntu i naprawiłem pliki zepsute przez ten program.

Poradziłem sobię z tym problemem tylko dlatego, że jestem obeznanym użytkownikiem komputera i znam strukturę plików systemowych.

Nie wiem, czy autor ma rozum i godność człowieka? Widocznie go to śmieszy, ale nie ze mną te numery. Wysłałem do analizy program i oczekuję na odpowiedź.

Opublikowano

Przestrzegam przed używaniem tego programu!
Użyłem go na systemie Windows 7 home i po ponownym uruchomieniu system nie wstał.
Zamiast niego na ekranie pojawił się bluescreen. Ledwo udało mi się uratować system, zbootowałem pendrive z ubuntu i naprawiłem pliki zepsute przez ten program.
Poradziłem sobię z tym problemem tylko dlatego, że jestem obeznanym użytkownikiem komputera i znam strukturę plików systemowych.

Nie wiem, czy autor ma rozum i godność człowieka? Widocznie go to śmieszy, ale nie ze mną te numery. Wysłałem do analizy program i oczekuję na odpowiedź.

Ateusz, skończ. Permie.

// @ShowMustGoOn. Widzę że jest jeszcze nadzieja w tym forum, jedyny normalny tutaj w tym temacie ;)

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Banda idi*tów widze sie tu wypowiada.

Kolega coś robi dla forum, dla Was to jeszcze pajaców z siebie robicie i udajacie bóg wie kogo.

Jak program może zepsuć system? No kurwa, chce to zobaczyć.

Opublikowano

niedość, że gość działa na szkodę userów, to jeszcze bawi się w globca czerwonym kolorkiem, podszywając się, masakra.

Powierdzam, każdy kto zna choć trochę architekturę systemów operacyjnych rodziny windows przyzna racja, że edytowaniu ważnych plików znajdujących się w rejestrze może spowodować uszkodzenie systemu operacyjnego. Tym bardziej należy podkreślić tutaj słowo "Windows", ponieważ system plików ntfs nie będzie w stanie odczytywać w niektórych przypadkach zdjęc jakie polecił autor tematu. Dodatkowo możemy utracić ważne informacje z dysku twardego przez nadpis plików spowodowany zmianą bloku ACL. Nie trzeba być wybitnie inteligentnym, ale wywnioskować, że autor tematu działa na szkodę użytowników oraz całego forum MPC.

Pozdrawiam.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Powierdzam, każdy kto zna choć trochę architekturę systemów operacyjnych rodziny windows przyzna racja, że edytowaniu ważnych plików znajdujących się w rejestrze może spowodować uszkodzenie systemu operacyjnego. Tym bardziej należy podkreślić tutaj słowo "Windows", ponieważ system plików ntfs nie będzie w stanie odczytywać w niektórych przypadkach zdjęc jakie polecił autor tematu. Dodatkowo możemy utracić ważne informacje z dysku twardego przez nadpis plików spowodowany zmianą bloku ACL. Nie trzeba być wybitnie inteligentnym, ale wywnioskować, że autor tematu działa na szkodę użytowników oraz całego forum MPC.

Pozdrawiam.

I o tym właśnie piszę. mój system po takim "zabiegu" nie chciał ruszyć.

Opublikowano

x

@Dragon33 

w pewnym stopniu masz rację, ale w codziennym użytkowaniu nie ma żadnych błędów więc nie wiem po co

zagłębiać się w tym temacie? Jeżeli ktoś chce to poprostu użyje a jeżeli tak jak wspomniałeś będą jakiekolwiek błędy

to zawsze jest opcja "Przywróć" która przywraca system w stan który był przed użyciem programu ;)

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Nie polecam, kiedyś mój kumpel bawił się tym programem i komputer mu się zawieszał.

"Kiedyś" spoko że program zrobiony dziś , download podany godzinę temu, ale kiedyś. #kiedyś

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Widzę że od idiotów   niepełnosprawnych umysłowo się tutaj roi... Tak, Ateusz mowa tutaj o tobie i o twoich wymysłach :)

@Dragon33 

w pewnym stopniu masz rację, ale w codziennym użytkowaniu nie ma żadnych błędów więc nie wiem po co

zagłębiać się w tym temacie? Jeżeli ktoś chce to poprostu użyje a jeżeli tak jak wspomniałeś będą jakiekolwiek błędy

to zawsze jest opcja "Przywróć" która przywraca system w stan który był przed użyciem programu ;)

jesteś debilem ułomny i to już nie jest mój problem.

Opublikowano

Pytania:

1. Kim jest Vayner i dlaczego jakieś randomy go tak bardzo cisną?

2. Czemu pierwsza strona tego tematu jest w chuj szeroka i leci na niej nuta o papieżu?

Tut imho słaby i na pewno nie taki big.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ot cała prawda, na 1 stronie leci niewidzialna muzyczka ponieważ  głupi   "sprytny" Ateusz magiczne ukrył youtube a potwierdza to ten oto screen:

8qrob4.jpg

Potem muzyczka została zmieniona.

Cisną mnie ponieważ zrobiłem zjebanego antyvirusa którego antyvirusem nie można nazwać , ogólnie pizdeczka ze mnie taka :|

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

1395250921-U1115388.jpg

no ja Cię bardzo przepraszam, ale na takie układy na pewno nie pójdę.

Rozmowa wyglądała tak:

lfaqpf.jpg

Widzę że "zbadaj element" się kłania ;)

lol tak sobie teraz myślę że większość pomyśli że to zmyśliłem xD good work trollu

Tu na potwierdzenie że można coś takiego zrobić i żeby nie było kolejnych hejtów:

jfr7sp.jpg

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

1395251291-U1115388.jpg

to ciekawe jak wyjaśnisz następujący screen i to, że rzeczywiście zacząłeś mnie lajkować, bo myślałeś, że na to pójde?

Opublikowano

1395251291-U1115388.jpg

to ciekawe jak wyjaśnisz następujący screen i to, że rzeczywiście zacząłeś mnie lajkować, bo myślałeś, że na to pójde?

jfr7sp.jpg

Nie mam nic do powiedzenia... Myślisz że jesteś bonzo? Myślisz że jesteś Anonymous? Hakerem? Myślisz że jesteś członkiem #nexus_timu?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Arcymistrz
Opublikowano

Widzę, że niektórzy zapomnieli o regulaminie globalnym, lokalnym oraz o jakiejkolwiek kulturze wypowiedzi i popuścili wodzę fantazji nawet nie racząc nas wszystkich dowodami, że zniszczyło to, w jakiś sposób, system. 

Co za dużo to nie zdrowo, opanujcie się. 

Vayner i Akonye ukarani 7 dniowym banem za niepotrzebną wymianę zdań. 

Opublikowano

Widzę, że niektórzy zapomnieli o regulaminie globalnym, lokalnym oraz o jakiejkolwiek kulturze wypowiedzi i popuścili wodzę fantazji nawet nie racząc nas wszystkich dowodami, że zniszczyło to, w jakiś sposób, system. 

Co za dużo to nie zdrowo, opanujcie się. 

Vayner i Akonye ukarani 7 dniowym banem za niepotrzebną wymianę zdań. 

no i masz racje łaju, hajfajf.

Opublikowano

Ja w ogóle nie wiem dlaczego Vayner nie ma perma (powinien mieć tylko, że jakiś pijany członek teamu go odbanował).

Jakiś syn bonza, internetowy bandyta i członek jak i założyciel neksus timu.  Najbardziej mnie rozjebał tym, że nie odróżnia kb od KB, a potem się tłumaczył, że capslock, a napisał to po tym jak zapytał "co za różnica" XDDDDDDDDDD.

Opublikowano

Buahahhahahaha jak widzę wypowiedzi pseudoinformatykow to padam na glebe i nie wstaje .... xD

Koles porusza ntfs'a a to w tym przypadku nie ma nic do rzeczy -.-.... Skad Wy te info bierzecie z dupy ? czy z bestow ? xD  ten program nie rozwali systemu, nie ma opcji :)

Programik fajny i przydatny dla nowych :)

Opublikowano

Buahahhahahaha jak widzę wypowiedzi pseudoinformatykow to padam na glebe i nie wstaje .... xD

Koles porusza ntfs'a a to w tym przypadku nie ma nic do rzeczy -.-.... Skad Wy te info bierzecie z dupy ? czy z bestow ? xD  ten program nie rozwali systemu, nie ma opcji :)

Programik fajny i przydatny dla nowych :)

a srasz? Tu nie ma beki z programu tylko z tego idioty. Nie macie prawa mi dać bana bo ten użytkownik ma perma tak więc nie jest już użytkownikiem tego forum. Tak więc zgodnie z regulaminem possać mi można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...