Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć karty eksperckie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań, kilka dni temu zacząłem grać w tą gre, gram szamanem, czy jakos tak, mam 16 poziom, czy będę dostawał jakieś specjalne karty na większym lvlu? Czy tylko z pakietów eksperckich moge je zdobyc?

Opublikowano

za lvl będziesz dostawał te same karty co dostawałeś na lvlach 1-10 tylko teraz w złotych wersjach (animacje wow) reszta musi ci wypaść z pakietów

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Najpierw dostajesz złote karty podstawowe dla bohatera, a na późniejszych poziomach (40 czy 45+) dostajesz złote neutralne. Karty eksperckie tylko z pakietów.

Opublikowano

Definitywnie Areny ponieważ nawet jeśli nie idzie ci dobrze to i tak nie możesz w stratach być gorzej niż ~50 golda bo zawsze dostajesz pakiet + zawsze możesz wyjść na plus i nie jest to trudne bo już od 5 areny można być na plusie

A jeśli ci nie idzie wybieranie kart na arenach to polecam http://www.mpcforum.pl/topic/1150328-arenavalue/

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Też się zastanawiałem nad tą grą czy jest na czym oko zawiesić :) ale brzmi interesująco i jak oglądałem na Youtube to też ciekawie wygląda ja gram teraz w Starcrafta 2 z ostatnim dodatkiem ale to już na stronie producenta reklamowali od dawca. Faktycznie można grać wszystkimi jednostkami z wszystkich gierek jak piszą ?

1390144171-U592769.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...