Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArenaValue - poradnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ArenaValue jest to program który pomoże nam w wyborze kart na arenę poprzez sprawdzanie wartości, analizowanie kosztu many kart jakich posiadamy, szuka możliwych kombinacji pomiędzy kartami.

xt-lnpcuspvuzutjscelxlt.jpg

Jak kożystać

pobieramy ze strony

http://www.arenavalue.com/download/ArenaValue.1.0.2.0.zip'>http://www.arenavalue.com/download/ArenaValue.1.0.2.0.zip

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/b7c8ccff411b9325c5b65f12256c88957ae8067046c5b8db8bfd236ba38d08d1/analysis/1392536417/

Rozpakować i uruchomić

Wybrać bohatera którego mamy na arenie

Skanować grę za pomocą F2 i wybierać karty na arenie i w programie (żeby analizowało posiadane już karty)

Edit

Istnieje jeszcze wersja na przeglądarkę

http://www.arenavalue.com/

Ale nie można tam skanować kart z gry i trzeba robić to ręcznie

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Działa na polskiej ale nie działa w proponowaniu kart (zawsze można ręcznie to zrobić)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Według mnie przydatne na początku zabawy z areną. Później to możesz ugrać z gównianymi kartami na stole i w ręku.

Opublikowano

ale nie można skanować kart z gry tylko musisz samemu je znaleźć na tej liście kart co jest trochę czaso chłonne 

No tak, ale jeśli ktoś ma taki problem jak Ja no to nie ma wyjścia :c ...

1392916415-U389521.jpg

Próbowałem zainstalować tą wersję i nic..

Opublikowano

Imo nie powinno się słuchać programów, bo czasami mamy zbyt dużo 1-3 dropów, czy 6-7+ dlatego polecałbym samemu pomyślec i dopasować swój deck.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie polecam tego programu, gdyż pozwoliłem sobie na złożenie tali do maga przez program i arenę zakończyłem z wynikiem 2/3. Zrobiłem deck według swojej wiedzy i doświadczenia i jak na razie mam 4/2.

Opublikowano

Nie polecam tego programu, gdyż pozwoliłem sobie na złożenie tali do maga przez program i arenę zakończyłem z wynikiem 2/3. Zrobiłem deck według swojej wiedzy i doświadczenia i jak na razie mam 4/2.

Bo to mówi ogólnie która karta jest najlepsza z trzech, a trzeba dopasować do decku a nie pod kątem mocy, siły

Opublikowano

ee tam pierdzielicie, program dobry tylko trzeba mieć dobrze pod kopulą oraz umieć wykorzystać to w grze . Przy moich umiejętnościach gry i pomocy z doborem kart robie areny 4-9 winów zależnie od klasy choć ostatnie 4 areny mam same 7 i powyżej

...

Opublikowano

Dobre dla początkujących, bo każdy będzie wybierał karty '' fajne '', a nie te, które przyniosą nam korzyści na polu walki.

Opublikowano

ee tam pierdzielicie, program dobry tylko trzeba mieć dobrze pod kopulą oraz umieć wykorzystać to w grze . Przy moich umiejętnościach gry i pomocy z doborem kart robie areny 4-9 winów zależnie od klasy choć ostatnie 4 areny mam same 7 i powyżej

Przedwczoraj doszedłem do 9 magiem, a wczoraj 3 palladinem i miałem o wiele lepszy drot na 3 winach, gdzie wydropiłem legendary. :D

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma za to bana? Polecacie to uzywac? Przydatne wogole?

To jest legalne, banów nie ma. Program nie ingeruje w kod gry, nie jest hackiem. Jeśli jesteś początkującym i nie radzisz sobie na arenach to polecam. Bardzo przydatny program.

Yykfu5r.png

Opublikowano

To jest legane, banów nie ma. Program nie ingeruje w kod gry, nie jest hackiem. Jeśli jesteś początkującym i nie radzisz sobie na arenach to polecam. Bardzo przydatny program.

Nie grałem jeszcze aren bo nie mam wystarczajecego lvl na kazdej klasie wiec talii nie zloze jak nawet nie bede mial podstawowych kart. Nie oplaca mi sie zlota marnowac itp. Naucze sie grac, bede mial karty to luuuzno.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie grałem jeszcze aren bo nie mam wystarczajecego lvl na kazdej klasie wiec talii nie zloze jak nawet nie bede mial podstawowych kart. Nie oplaca mi sie zlota marnowac itp. Naucze sie grac, bede mial karty to luuuzno.

Jesteś niedoinformowany! :P  Areny można grać bez podstawowych kart. Dlaczego? Ponieważ karty proponowane na arenie nie są brane z puli Twoich kart.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Jesteś niedoinformowany! :P  Areny można grać bez podstawowych kart. Dlaczego? Ponieważ karty proponowane na arenie nie są brane z puli Twoich kart.

Znaczy ja myslalem ze jak wbije 10 lvl na kazdej to zagram bo bede mial 20/20 podstawek. A to nie ukladasz talii na szybko do klasy z kart ktore masz?xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Znaczy ja myslalem ze jak wbije 10 lvl na kazdej to zagram bo bede mial 20/20 podstawek. A to nie ukladasz talii na szybko do klasy z kart ktore masz? xD

Karty na arenie są losowe z puli wszystkich kart w grze, może Ci się trafić legendarna karta na arenie, nawet jeśli żadnej legendarnej nie posiadasz.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Karty na arenie są losowe z puli wszystkich kart w grze, może Ci się trafić legendarna karta na arenie, nawet jeśli żadnej legendarnej nie posiadasz.

Kiedyś też tak było, bo grałem w zamknieta bete to myslalem ze inaczej. No nic 1 raz za darmo to sproboje.

"Upadli powstaną"

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ej czemu ja to włączam to nie wyskakuje mi okno podczas gry i jak próbuje zeskanować karty to wyskakuje mi Hearthstone is minimized or fullscreen?? Co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...