Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer-limit

MrAtiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypuśćmy, zarabiam jednego dnia o 19 godz, a następnego sobie zarobie o 12-13 zależnie jak mi sie chce, i tak codziennie na 3 konta wale i jakoś nic im nie jest...

Opublikowano

Po co 2??

Z 1 przekładasz zarobione coins na 2, na którym nie używałeś trainera.

Wtedy jak dostaniesz bana to drugiego konto z monetami zostanie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ale też nie eliminiuje to bana w 100%. Bo można go dostać za kupowanie coinsów, a za własnie coś takiego można uznać podejrzane przelewy monet z jednego konta na drugie. Takie przypadki też się zdarzały.

Opublikowano

Dokładnie, ja mam 3 konta na których zarabiam i 4 konto na które przelewam coins

@konst

Po co ludzi wprowadzać w błąd ?! Bez przesady już z tymi przelewami, ja coś na ten temat raczej wiem więc za coś takiego Bana nie można dostać ...

Opublikowano

No ja też raczej wiem, bo znajomy dostał za coś takiego. A na tym koncie nie używał trainera. Jasne, szanse są dużo mniejsze na bana, ale też nie wyeliminowane. Bo w końcu kupno coinsów jest zabronione.

Np. jak był jeden jedyny Pele na X360, to wtedy EA tak monitorowało ludzi, że każdy kto dostawał taki nagły zastrzyk kasy (w końcu licytacja dochodziła do ponad 27 milionów) - dostawał bana. Za kupowanie coinsów - w końcu na X360 nie masz trainerów.

I to nie tylko Ty masz informacje na dany temat.

Opublikowano

Oczywiście nadmieniam, że szukanie bana za to, to trochę szukanie igły w stogu siana, bo naprawdę ciężko dostać, szczególnie przy takich sumach - ale przy sumach wyrażanych w milionach, wyglądałoby to nieco inaczej. Po prostu takie przelewanie to nie jest 0% szansy na bana. Tylko 3%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...