Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer-limit

MrAtiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tym limitem dziennym, mowia ze max 100k a co jak bedzie 105k ? Jesli zdobede mistrza ligi pierwszej 7x to bedzie 105k a jesli 6x to 90k. Ile moge zdobyc mistrzostw pierwszej ligi ?

Opublikowano

Możecie mi jeszcze powiedzieć jak to jest z tymi limitami odnośnie klubu? Załóżmy, że zrobiłem sobie 7 sezonów i wyczerpałem 24-godzinny limit. Czy jeśli usunę klub, zrobię nowy i na nim wbiję te 7 sezonów to dostanę bana? Ograniczenie EA jest na całe konto czy klub?

Opublikowano

Nie dokładnie wiem o co Tobie chodzi..

Ale jeżeli chodzi o to: że zrobiłeś 7 sezonów, usuniesz klub i na nowym klubie zrobisz 7 sezonów to dostaniesz BANA ?

Odpowiedź brzmi TAK. Mój znajomy tak zrobił iż zarabiał 7 sezonów, i skasował klub, i potem od razu zaczął znowu zarabiać to po 3 sezonach wywaliło go z UT i już nie wszedł na tym koncie.

Opublikowano

To chodzi tylko o UT, kasujesz klub to nie wszystkie dane się kasują razem z klubem. Bo niektóre informację są nadal, teraz nie pamiętam co tam zostaje po kasacji.. 

Opublikowano

orientujecie się może, bo to ograniczenie to max 6 czy 7 sezonów, ale tyczy się to też turniejów? załóżmy, że zrobię 6 sezonów a później z 20 meczów turniejowych. można za to beknąć?

Opublikowano

o losie...

Ograniczenie dzienne jest to 100k = 6 sezonów w 1 lidze = 15 k za mistrzostwo = 95 k za 6 sezonów ...

Normalne że jeżeli masz 10 lige to zanim dojdziesz do 1, to i tak nie będziesz miał 100k więc możesz dalej zarabiać aż do limitu

Opublikowano

To każdy mówi co innego. Jeszcze chcę się dowiedzieć, czy jeśli wczoraj ostatni mecz rozegrałem np. o 19:20, to muszę dziś czekać do 19:21 żeby rozegrać mecz? I jeśli wczoraj nie nabiłem tych 100k ani 6 sezonów do tej godziny 19:20 to co będzie jeśli teraz zrobię ten limit? Zresetuje mi się po jakim czasie?

Opublikowano

Każdy mówi że najlepiej robić 6 sezonów ale te 6 sezonów w 1 lidze to właśnie daje limit do 100k dziennie...

Limitu na sezony nie ma !!

Abyś nie przekroczył 100k...

Nie nie musisz czekać do 19, możesz teraz grać już.. Jeżeli nie zarabiałeś oczywiście..

Opublikowano

Ale i tak poczekać bo zaliczy do starych zarobków...

Ravoner ty tak robisz że obojętnie o której każdego dnia lecisz że tak w każdym poście piszesz że doba moje o 02.00 ??

Arsenal it's my religion. Only Arsenal. Only...

silvern4sm2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...