Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 18/03 Rengar, Renekton, Syndra, Leona, Void Fizz, Super Galaxy Rengar i więcej

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajcie, że to PBE i nie można brać tych zmian <jeszcze> na poważnie.

Choć zmiany rengara są... interesujące.

Opublikowano

Szkoda że Malphite nie dostał reworka okno ładowania jak najbardziej mi sie podoba, fajny skin do syndry, nerf leony nie zasłużony moim zdaniem,

Opublikowano

rene buff ;3 fajny skin do Syndry napewno kupie ale do Fizza fuj ;d

Rengar mnie nie rusza bo nim nie gram.

Opublikowano

Ciekawy skin do Syndry, jakiś wodny taki.

Ciekawe zmiany odnośnie champów, raczej na + :)

Ciekawi mnie ten 0.5 s cooldown na Q Rengara

Opublikowano

Zajebiste zmiany + rework Rengara <3

Ma ktoś moze konto PBE aktywne? Chcialbym zagrac tym nowym rengarem

Heal wraca do zycia.

@UP

Ten naszyjnik bedzie darmowy teraz dla Rengara, bedzie pewnie tak jak ma Victor albo ze zamiast trinketa to masz do wyboru 3-2 naszyjniki z odpowiednimi efektami ala trinket.

Cekam az wejdzie to na globala.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

O kurwa. Jak juz ktoś rzuci ignite to teraz nie będzie bata spierdolic -,- Renek dla mnie sredni, chcą z niego zrobić typowego "wchlaniacza" dmg. Plusig dla kotalki z naszyjnikiem i triple q

Opublikowano

Wreszcie niektórzy nie będą płakać, że nie wychodzi skin do syndry  ^_^

Skin do syndry spoko, do fizza beznadziejny. 

Patch na +, wszystkie zmiany mi się podobają. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Łoooo kurwa. Muszę zobaczyć tego nowego Rengara. Jak to możliwe, że będzie miał na Q/W/E 0,5 sekundy cooldowna na każdym poziomie? xD

Przecież on teraz będzie jeszcze bardziej burstował adc :D Może nie tak mocno w early jak kiedyś ale w mid/late ADC będzie useless prawie :D Jedyne wyjście to GA i być może banshee dla uniknięcia jakiegoś skilla.

Opublikowano

Łoooo kurwa. Muszę zobaczyć tego nowego Rengara. Jak to możliwe, że będzie miał na Q/W/E 0,5 sekundy cooldowna na każdym poziomie? xD

Przecież on teraz będzie jeszcze bardziej burstował adc :D Może nie tak mocno w early jak kiedyś ale w mid/late ADC będzie useless prawie :D Jedyne wyjście to GA i być może banshee dla uniknięcia jakiegoś skilla.

to 0,5 sec to jak masz zapelniony pasek ferocity czyli jak uzyjesz Q to za 0,5 sec bedziesz mogl znowu uzyc i potem coldown sie resetuje.

Opublikowano

No, no. Patch zapowiada się całkiem interesująco, i jeśli wprowadzą te zmiany na oficjalne serwery, będzie niezły burdel, że się tak wyrażę. Czekam na to, oby weszło na serwery. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...