Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|FUSION MU ONLINE S4E6 PREMIUM FILES | LONG TERMS | ANTY DOSS VAC

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi normalnie dziala od nich forum , jedynie szkoda ze na servie jest 30 osob z tego 90% na afku ;/ 

z tego 5 na normalu a 25 na VIPie ;)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

HAHAHAHHA najbardziej lubie ten post  "" w końcu coś innego niż ten syf s6 wzwyż.. " z tego co wiem to pracuje admin nad 6sezonem ep 3 i bedzie pewnie za jakies 2tyg wprowadzal sa sadze ze jest to chore posuniecie. pozdrawiam takie osoby hahaha MuO to juz nie jest gra to jest pralnia pieniedzy xD

Opublikowano

mi normalnie dziala od nich forum , jedynie szkoda ze na servie jest 30 osob z tego 90% na afku ;/ 

ee masz rację, zdaje mi się że to przez ten 100exp... bo każdy wbije i postawi na afka :D jakbyście z 1000 dojebali to miło i w miarę szybko resa by się wbiło myśle że z godzinkę i czas by fajnie up

HAHAHAHHA najbardziej lubie ten post  "" w końcu coś innego niż ten syf s6 wzwyż.. " z tego co wiem to pracuje admin nad 6sezonem ep 3 i bedzie pewnie za jakies 2tyg wprowadzal sa sadze ze jest to chore posuniecie. pozdrawiam takie osoby hahaha MuO to juz nie jest gra to jest pralnia pieniedzy xD

ee to pierdole ten serwer kolejne gówno, które stoi tylko pod hajs. gdzie czasy almighty....

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Śmiała teoria z tym VIP-em, szkoda że niepoparta żadnymi dowodami. Nie dajcie się zrazić negatywnej opinii jednego hejtera. Spora ilość online na serwerze VIP może wynikać tylko z faktu, że na zakup dostępu do tego subserwera decydują się zazwyczaj gracze posiadający kilka kont. Niemniej, z całą pewnością nie ma to zjawisko takich proporcji jak te opisane wyżej.

"30 osób online, z czego 90% na afku" to kolejna bzdura. Jeśli nie masz chęci tu grać, poszukaj sobie innego miejsca, ale nie psuj opinii obiecującego serwera.

Opublikowano

Śmiała teoria z tym VIP-em, szkoda że niepoparta żadnymi dowodami. Nie dajcie się zrazić negatywnej opinii jednego hejtera. Spora ilość online na serwerze VIP może wynikać tylko z faktu, że na zakup dostępu do tego subserwera decydują się zazwyczaj gracze posiadający kilka kont. Niemniej, z całą pewnością nie ma to zjawisko takich proporcji jak te opisane wyżej.

"30 osób online, z czego 90% na afku" to kolejna bzdura. Jeśli nie masz chęci tu grać, poszukaj sobie innego miejsca, ale nie psuj opinii obiecującego serwera.

tylko że to co pisze kuchara jest prawdą xD na 40osób online 35 na vipie

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Ciekawe skąd masz takie dane. Według moich aktualnie jest 27 na normalnym serwerze, 10 na VIP. Rażąco odstają od siebie te proporcje.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...