Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Automatyczne usuwanie plików

xmxaxtxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Chciałem se zagrać na privie ethena.eu pobrałem wszystko dobrze . Lecz przy wypakowaniu zauważyłem, że plik "Launcher.exe" zostaje automatycznie usunięty. I mam pytanie wie ktoś co zrobić aby tego pliku nie usuwało gdy wypakuje go ? + Zauważyłem, że po z patchowaniu gdy pobirą się nowe pliki to one też są usuwane . Wyłączałem anty wirusa , dodawałem do wyjątków i nic ;/ . Proszę o pomoc :E

Ps Zauważyłem, że zanim zniknie plik np "launcher.exe" to pojawia się proces dllhost.exe ;e

Opublikowano

Wyłącz zaporę jeszcze.

Jakiego masz antywirusa?

Wypakuj jako administrator.

Nic, kaspersky . Dziwne jest to, że jak dałem do skanu plik rar gdzie launcher jest to nie pokazuje, że jest wirus . Ale jak wypakuje np. launcher.exe to mi go usuwa automatycznie [ i usuwa go cos z systemu a nie anty wirus ]

Opublikowano

Nic, kaspersky . Dziwne jest to, że jak dałem do skanu plik rar gdzie launcher jest to nie pokazuje, że jest wirus . Ale jak wypakuje np. launcher.exe to mi go usuwa automatycznie [ i usuwa go cos z systemu a nie anty wirus ]

Mi się wydaje że to jednak antywirus coś usuwa, dasz radę go całkowicie wyłączyć, potem jeszcze raz

zaporę i ponownie pobrać?

Potem spróbuj wypakować i zobacz jaki jest efekt.

Jak nie wiesz jak go wyłączyć to wyłącz proces w menadżerze.

Opublikowano

Mi się wydaje że to jednak antywirus coś usuwa, dasz radę go całkowicie wyłączyć, potem jeszcze raz

zaporę i ponownie pobrać?

Potem spróbuj wypakować i zobacz jaki jest efekt.

Jak nie wiesz jak go wyłączyć to wyłącz proces w menadżerze.

Mogę spróbować lecz w procesach pojawia się proces dllhots.exe gdy wypakuje plik launcher i gdy launcher znika to proces tez :E . Co o tym myślisz ?

EDIT: Za 16 min bd miał i napisze [ pobieram]

EDIT2: Dalej to samo ;/

Opublikowano

Dodaj Launcher do wyjątków w kasperskym. Niektóre antyvirusy biorą większość lanucherów metina jako potencjalne zagrożenie i automatycznie je usuwają. Po prostu wyłącz antyvirusa i skanowanie w czasie teraźniejszym.

Opublikowano

Dodaj Launcher do wyjątków w kasperskym. Niektóre antyvirusy biorą większość lanucherów metina jako potencjalne zagrożenie i automatycznie je usuwają. Po prostu wyłącz antyvirusa i skanowanie w czasie teraźniejszym.

Wyłączałem go i nie pomagało wcześniej teraz dodałem . Lecz robie skanowanie jeszcze raz ale w trybie awaryjnym więc jutro napisze co i jak . :) [Edit dam pod wieczór albo wcześniej ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...