Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statusy na FB.

___BrO-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano xD a wiec tak. Z kolezanka sobie pisalem (szaloony) no i kazalem jej dla 4 fanu dac staus w zwiazku no dobra wszystko pieknie ale ona tez mi kazala dac. Po czym zaczely mi sie jakies 234332213432332 milion lajkow 1234223 sto milionow komentarzy ;.; troche mnie to yyy.. xD WKURWIA za przeproszeniem teraz tak. Oni mysla ze ja serio jestem w jakims tam zwiazku. Tylko poco mi zwiazek jak mi do szczescia wystarcza sztangi i plejsy w kombata. Czy jak wylacze opcje "W zwiazku" na "wolny" bedzie to widnialo na mojej tablicy?. Pytam bo po co mi kolejny spam jaies gimba szaleje 1 dzien i po milosciach.. ?? ktos cos wie?

Opublikowano

serio

Zawsze możesz "zniknąć" coś z tablicy:

QePQYEN.png

serio to ja na fb wchodze odpisac na jakies tam rozne.. ja mialem problemy z ustawieniem zwiazku a ty mi dajesz nie dosc ze po angielsku to jeszcze nawet nie wiem jak w to wszedles. A wiec prosze Cie jak mozesz to po kolei i bede wdzieczny.

Opublikowano

Na profilu masz różne posty, tam będzie Twój w związku i klikasz tam na taką strzałkę w prawym górnym rogu i wyświetla Ci się takie menu

"Hide from timeline"/"Ukryj z osi czasu" i nie będzie tego widać"

Możesz też usunąć / "Delete"

QpXQuVc.png

Opublikowano

Hehehehehe, tacy zabawni, hehehehehehe, status w związku ehehehehehe. Kurwa, ale beka. xD

hehehe jak cie to smieszy to wypierdalaj stad a nie nabijasz posty rozumiem ze ty sie nie bawisz  zkolezankami i nigdy nie masz nawet debilnych problemow.

Najlepiej usuń fb i szum się skończy.

jak Ci za takie wypowiedzi dali moda to polecam.

Na profilu masz różne posty, tam będzie Twój w związku i klikasz tam na taką strzałkę w prawym górnym rogu i wyświetla Ci się takie menu

"Hide from timeline"/"Ukryj z osi czasu" i nie będzie tego widać"

Możesz też usunąć / "Delete"

QpXQuVc.png

jak wezme delete bedzie cos pisalo na tablicy?

Opublikowano

Najlepiej to dorośnij.

#może moderator by zamknął ten idiotyczny temat, zamiast dawać mi warny? :|

Opublikowano

hehehe jak cie to smieszy to wypierdalaj stad a nie nabijasz posty rozumiem ze ty sie nie bawisz  zkolezankami i nigdy nie masz nawet debilnych problemow.

Zajebiście śmieszne 'zabawy', można się naprawdę uśmiać. Człowieku, dorośnij.

topic.

Usuń konto na portalu to nikt nie będzie pisał komentarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...