Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 4000-5000zł

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, potrzebuję jakiegoś wypasionego kompa, cena mnie nie interesuje, lecz nie chciałbym, aby przekroczyła granicę 5k zł, a myślę, że za tę cenę można coś fajnego kupić.

Sama jednostka. Doliczyć też jakąś zajebistą kartę dźwiękową.

Opublikowano
Opublikowano

Jeszcze Xonar jakiś.

Nie jestem pewien, czy te "Gamingi" od MSI to dobry wybór, choć bez chłodzenia i tak w sumie póki co nie pokręci.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Gdzie nagrywarka? Gdzie chłodzenie? Gdzie karta dźwiękowa?

Jeszcze Xonar jakiś.

Nie jestem pewien, czy te "Gamingi" od MSI to dobry wybór, choć bez chłodzenia i tak w sumie póki co nie pokręci.

Przecież nie dałem gaminga i dałem Xonara. Chłodzenie też jest.

A czy ja do ciebie mówię? Udajesz takiego głupiego, czy jesteś? Pomyśl czasem nad postem, nie wszystko się wokół ciebie kręci...

Istnieje opcja "cytuj".

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A czy ja do ciebie mówię? Mam nadzieję, że tylko udajesz takiego głupiego. Pomyśl czasem nad postem, nie wszystko się wokół ciebie kręci...

@Edit
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam... Czy twój post był ostatni? Nie. A od kiedy na forach cytuje się ostatnie istniejące posty? Nie do tego służy ta opcja. Zresztą przepraszam, ale trzeba być idiotą, żeby nie zauważyć, że odniosłem się do Radiosia.

PS U ciebie też nie ma nagrywarki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Kicław

Kicław twoim zestawom daleko do idealnych, rzeklbym nawet ze daleko do dobrych i nie hejtuj kazdego. Nie bylo co zmienic w jego zestawie bo byl b. dobry to sie przy...les do napedu optycznego?

Znacznik

xxx
w bbcode jednak po cos istnieje... a nawet przycisk cytuj masz.

I nie rzucaj sie do calego Bozego swiata o to, ze nie potrafisz skladac tak dobrych zestawow, wiec hejtujesz kazdy inny zestaw, zeby sie wywyzszyc, a potem placzesz i krzyczysz, bo ktos powiedzial prawde o Tobie.

@topic

Polecam zestaw RADTORa, nie zlozy sie chyba nic lepszego...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

@Kicław

Kicław twoim zestawom daleko do idealnych, rzeklbym nawet ze daleko do dobrych i nie hejtuj kazdego. Nie bylo co zmienic w jego zestawie bo byl b. dobry to sie przy...les do napedu optycznego?

Znacznik

I nie rzucaj sie do calego Bozego swiata o to, ze nie potrafisz skladac tak dobrych zestawow, wiec hejtujesz kazdy inny zestaw, zeby sie wywyzszyc, a potem placzesz i krzyczysz, bo ktos powiedzial prawde o Tobie.

@topic

Otworzyłeś ten link? To zestaw BEZ OC. I jest dobry, nie mam zamiaru ciąć wszystkiego i ładować w GPU. Koniec tego, bo zaraz się warny posypią.

Niech autor robi jak chce, ja się już nie wtrącam, skoro nie wolno.

Gdybyś nie zauważył, nie było dotąd żadnej kłótni na temat mojego zestawu, więc nie wiem o co ci chodzi z tym:

potem placzesz i krzyczysz, bo ktos powiedzial prawde o Tobie

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Kicław

Znacznik

@topic

Otworzyłeś ten link? To zestaw BEZ OC. I jest dobry, nie mam zamiaru ciąć wszystkiego i ładować w GPU. Koniec tego, bo zaraz się warny posypią.

Niech autor robi jak chce, ja się już nie wtrącam, skoro nie wolno.

Gdybyś nie zauważył, nie było dotąd żadnej kłótni na temat mojego zestawu, więc nie wiem o co ci chodzi z tym:

potem placzesz i krzyczysz, bo ktos powiedzial prawde o Tobie

Nie obraź się Kicław. Nie, żebym podzielał w pełni zdanie NietypowegoLogina, ale z prockiem i płytą główną to żeś dojebał.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może byś uargumentował?

Ja tu nie widzę nic złego, teraz ośmiowątkowy Xeon, w przyszłości przesiadka na coś pod OC. O co ci chodzi?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Może byś uargumentował?

Ja tu nie widzę nic złego, teraz ośmiowątkowy Xeon, w przyszłości przesiadka na coś pod OC. O co ci chodzi?

Hmm, tego procka zbytnio nie wykręcisz, a płyta główna jak najbardziej do OC ;) . Ja zmieściłem w tej cenie i7-4770k z o wiele lepszą płytą główną, więc nie kumam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Przecie napisałem, że OC kiedyś.

A ja dałem SSD i lepszą dźwiękówkę, co kto woli.

Jeśli myślimy o mocnym OC, to warto zainwestować w zasilacz z zapasem, 600 lub 650W.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dopoki autor sie nie odzywa, czy o/c czy nie, to sie mozecie klocic i klocic. Ja bym wzial zestaw Kiclawa, bo ssd moze sie przydac + dzwiekowka rzeczywiscie sporo lepsza. Procesor do obecnych potrzeb i tak z pewnoscia wystarczy.

W ktorym miejscu ta mobo radtora jest tak "o wiele lepsza"? Na obu moze krecic do oporu, a roznica cenowa jest.

Opublikowano

O Radtor dlaczego nie składasz już zestawów z i7 na h61 i piecioma grafikami? :D

Również byłbym za zestawem Kiclawa z tym, że wymiana procesora na i5 4670k + jakieś macho i o/c na poziomie 4,4-4,6ghz, ewentualnie jeszcze płytkę można h87 performance, ale to już według uznania. Obie są dobre.

Co jak co, ale na razie jeszcze wyższe zegary dadzą więcej w większości gier niż te 8 wątków...

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...