Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego Fishbota/py/autoit

panjanusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dzialajacego fishbota na PL w pythonie lub autoit(aby nie dostac bana :). Hardfish ma jakies problemy, fishbot tez i nie dzialaja poprawnie. Zaś ten w pythonie darealfreak tez nie smiga jakies bledy wywala i zamyka metka. Więc jezeli ktos bedzie chetny mi pomoc i wystawi dzialajacego fishbota na pl z instrukcja jak to odpalic to bede bardzo wdzieczny :)

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Właśnie ten hardfish zaczyna łowic rybe a juz potem sie cos buguje i na gorze pisze czekam na branie a moja postac stoi i nic nie robi... Dlatego mowie ze lipa a ustawiam wszystko tak jak napisane przez autorow, rozdzielczosc, wylaczylem firewall, uruchamiam jako admin. I mowie jedna rybe zlowi a potem stoi i nic nie robi na noc wlaczylem i postac stala cala noc i nic nie robila :) zero punktow sie nie nabilo... Jakies inne sugestie ?

Opublikowano

Ehh nie jestem nobwm ktory najpierw pisze temat a potem szuka... Obczailem te fishboty na tym forum lecz jak pisalem powyzej sa problemy z nimin iewiem czemu mam win7 x64 i boty lowia jedna rybe a potem "świruja"...

Opublikowano

Sprawdz fishbota od kamera

metin2mod.tk/downloads.html#fishbot

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...