Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbyś na prywatnym serwerze SF.

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc kasa poszła się ..., chyba że się przyda na coś innego ;d

ps.na proserwer i tak jest zakaz stawiania gier więc jakby było duże obciążenie to by się tym zaciekawili i konto by zablokowali

Opublikowano

Okej mamy godzinę 15:00, podaję dostęp do strefy BETA, jest to niestety hamachi.

Miejsc jest 20, waszym zadaniem jest wyłapanie wszystkich błędów i poinformowanie mnie o nich :)

Hamachi:

SF-BETA-01
SF-BETA-02
SF-BETA-03
SF-BETA-04
SF-BETA-05

Hasło to 123

a IP: 

http://25.131.70.119/

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie wiem czy to błąd ale każdy item w zbrojowni dodaje tylko jedną statystykę np int +12
A po za tym itemy są strasznie drogie biorąc pod uwagę kasę którą zdobywam w karczmie.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem żaden łuk nie ma bonusu do zręczności- nie wiem jak jest z innymi klasami.
Wracając do pieniędzy-zapomniałem o lochach :)
Co do tych bonusów-trafiają się ale dosyć rzadko ...

Opublikowano

- W sklepie itemy zmienią swoją wartość wieczorem. 

- Lochy, niestety mamy 9 lochów tylko bez wieży i wc, to będzie do naprawienia :)

- Bonusy postaram się wprowadzić częste. 

@edit

Sklep już ma nową walutę :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Wszystko ok, lecz mam pytanie zrobiłem całą karczmę i mam 16Lv i jak wbić większy jeszcze dzisiaj? Itemki drogie więc na lochy jestem za słaby.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

W sklepie pojawiła się nowa waluta, jestem teraz nieobceny gdzieś do godzin wieczornych (19-20). Potem zostaną przeprwoadzane dalsze analizy błędów. Przypominam, że to wersja BETA i konta będą usuwane po każdej zakończonej.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Wszystko ok, lecz mam pytanie zrobiłem całą karczmę i mam 16Lv i jak wbić większy jeszcze dzisiaj? Itemki drogie więc na lochy jestem za słaby.

Jakim prawem z 300 awki. wbiłeś 16? Ja wbiłem ok. 25 i potem lochy. Ale jak jakimś cudem tak się stało musisz czekać do 24h. A poza tym nie rozpędzaj się bo to beta testy. :)

beka z bronzów

Opublikowano

Spoko, spoko.

Już pograłem i moje spostrzeżenia to tylko lagi i nimby nie działają.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

@@AngelOfficial

1. Lagi mogą być, ponieważ BETA testy są na moim komputerze, na którym internet nie jest taki zajebisty :P

2. Arena mi normalnie działa, ale przyjrzę się temu.

3. Postaram się dodać, tylko po prostu muszę bliżej się zaznajomić z plikami.

4. Tak, zostaną zmniejszone dzisiaj wieczorem. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Boze, kolejny wielki znawca bierze sie za serwer a nie zna 80% kodu gdzie marcel zaczal.. Blacha idzie w slady pana Plemiona..

Skonczcie robic te prywatne serwer bo wstyd juz z polski jest..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Boze, kolejny wielki znawca bierze sie za serwer a nie zna 80% kodu gdzie marcel zaczal.. Blacha idzie w slady pana Plemiona..

Bardzo dużo wnoszący post. Dziękuje, że wstydzisz się naszego narodu.

Blacha :P

Zauważyłem, że w lochach nie da się zdobyć artefaktu. Nawet z bossów, gdzie normalnie szansa wynosi 100%. Poprawisz to, czy tak ma być? 

beka z bronzów

Opublikowano

Pamiętasz twój serwer?

Jeśli tak to czemu komentujesz? Wyjdź najlepiej.

Opublikowano

Dziękuję za twój przemiły komentarz, dobrze, że wierzysz w ludzie.

Przynajmniej się nie poddam, nauczę się czegoś nowego i przy okazji zrobię coś pomocnego.

@@MIneNinja

Postaram się wszystko ogarnąć, dzisiaj dodam listę co dodam, co usunę, co zmienię. :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

ja tam mam jakis problem kazdy sobie moze grac a ja chociaż jestem w sieci na hamachi nie moge wejsci do gry zadną przegladarką nie chce mi wczytać strony wie ktoś co jest nie tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...