Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond main supp

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xu5oh.jpg

najciekawsza gra roku elo, malph afk lv3, fizz i nocturn dwa trollujące polaczki.

rito pls demote me to gold

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Diament 5/4/3/2 to jedne z najgorszych lig jakie mogą być. Wszystko to ze względu na samoocenę graczy i ich ambicję. Większość graczy w tych ligach sądzi, że są bardzo dobrzy i uważają się za bogów. Drugim powodem dlaczego w tych ligach jest mnóstwo flamerów/trolli jest fakt, że są bardzo blisko D1, upragnionej ligi każdego gracza, dlatego dosyć ostro się spinają :)

Jestem ciekaw gdzie ty jestes, że masz taka opinie gram w diamencie i nie ma tam żadnych flamerow ani trolli w żadnej mojej grze. Nikt nie spamuje na czacie, i nie uwaza sie za najlepszego

Opublikowano

Jestem ciekaw gdzie ty jestes, że masz taka opinie gram w diamencie i nie ma tam żadnych flamerow ani trolli w żadnej mojej grze. Nikt nie spamuje na czacie, i nie uwaza sie za najlepszego

to szczenscie masz gosciu

@ topik strimka jakos reklamnij kappa

IQpyWN8.png

Opublikowano

Jak się gra 1 mecz na tydzień to może i nie ma ;)

Pierdolisz głupoty ziomek, w diamencie jest tak samo jak w silverze i innych ligach jeśli chodzi o trolli. Jakiś poziom "poszanowania" graczy zaczyna się dopiero od d2+.

@1361622928-U485574.pngPimpMelo ciekawe gdzie^^

ou7821.jpg

Opublikowano

demoted do d5, ~8 meczy lost, w 3 typo afk, 1 mecz wyrównany, 1 ja zjebałem, reszta jakieś gówna w teamie...

hu5b0y.jpg

ra7w1u.jpg

ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...