Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond main supp

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No elo, w tym temacie będę wrzucał zdjęcia z najlepszymi graczami diamentu na eune.

Na czacie wszystko wyjaśnione :D

xdwkli.jpg

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Trochę mi nie poszło dzisiaj ALE TO WSZYSTKO PRZES NUB TIMY!!!!!!!!!! xD

2wp79tz.jpg

ou7821.jpg

Opublikowano

Diament 5/4/3/2 to jedne z najgorszych lig jakie mogą być. Wszystko to ze względu na samoocenę graczy i ich ambicję. Większość graczy w tych ligach sądzi, że są bardzo dobrzy i uważają się za bogów. Drugim powodem dlaczego w tych ligach jest mnóstwo flamerów/trolli jest fakt, że są bardzo blisko D1, upragnionej ligi każdego gracza, dlatego dosyć ostro się spinają :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Diament 5/4/3/2 to jedne z najgorszych lig jakie mogą być. Wszystko to ze względu na samoocenę graczy i ich ambicję. Większość graczy w tych ligach sądzi, że są bardzo dobrzy i uważają się za bogów. Drugim powodem dlaczego w tych ligach jest mnóstwo flamerów/trolli jest fakt, że są bardzo blisko D1, upragnionej ligi każdego gracza, dlatego dosyć ostro się spinają :)

Tak duzo prawdy w jednym poscie nigdy nie widzialem.

Tez sie bede spinal o D1, jakby nie patrzec to juz jest cos.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Każdy może mieć słabszą grę 

popatrz na to:

30b2yw4.jpg

"Słabsze gry" mam od plat3 xD W diamencie trafiają się gorsze gówna niż w silverze/goldzie czasami. Zbyt często w sumie..

ou7821.jpg

Opublikowano

Zdarza się, nic z tym nie zrobisz... Diament zaczyna się tak naprawdę od D1 a poprzednie to... no wiesz :P

Powodzenia ;)

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

#Vanosh #Keruje

#Słaby #Ryze

#Vanosh #Niemiec

#I #Tak #Spadniesz #Do #Golda

Oby tak dalej, wierzę w Ciebie!

Opublikowano

#Vanosh #Keruje

#Słaby #Ryze

#Vanosh #Niemiec

#I #Tak #Spadniesz #Do #Golda

Oby tak dalej, wierzę w Ciebie!

wiesz, jestem najlepszym saportem eune i to ja keruje wanosza lol kto ci takich gupot naopowiadal.

ou7821.jpg

Opublikowano

1. 2eb8pix.jpg

2. 

MencioPL: IM EVE JUNGLE OR MID. Typ zalockował mida nidalką, eve banned i zinstalockował katarinę :D Mecz przegrany ofc z nidalką na topie i ze mną w jungli -.-

rm39js.jpg

3.

1st time trundle, nieźle poszło xD

2zi10ts.jpg

Jeszcze jeden mecz miałem bez adc i apc (grałem threshem na suppie) ale nie zrobiłem ss'a, bo mi nie wyskoczył ekran po meczu ;c)

No i z 74lp do 0 xD

ou7821.jpg

Opublikowano

2mn4vvt.jpg

Na soloq jakiś typo zapytał się czy nie zagrałbym teamowek, bo supporta potrzebują, to się zgodziłem. W sumie ogarnięci kolesie, fajnie się grało. Po 5/0 w placementach gold 3.

Na soloq atm 90LP

ou7821.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

339srxk.jpg

seria do d3, od 0lp do 100lp bez porażki (po wejściu do d4 2 porazki pod rzad na 0lp)

ou7821.jpg

Opublikowano

Dlaczego ty masz takie dobre teamy a ja jakies kupy z braza silvera nie fair.

Moje mmr juz plat 3 fajnie jest.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Spotkałem kolegę z forum, on tu ma nik menester czy coś, nie wiem, ale wiem że go wykerowałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2emhpis.jpg

ou7821.jpg

Opublikowano

14y1umu.jpg

sad, że ten xin, vlad i mfka to wygrali -.- ryze zbierał każdy poke, draven stał w środku teamfightu, nawet nie kiteował. Co to dawało, że robiłem tripla w każdym fighcie, a w ostatnim zdjąłem w sekundę mf, jak nasz draven i ryze gówno robili ;c

ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...