Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko u mnie w gimbie 1 klasy wyglądają jak 4 klasa podstawówki?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ii.. pomyśleć że za 3 lata patologia z gimby przejdzie do średnich szkół..

u mnie w technikum jest już paru gimbusów ale za 3 lata to będzie patologia w chuj..

Powinni wprowadzić nowy kierunek - Technik Gimbster

lub Technik Senior

Opublikowano

U mnie w technikum już wszyscy wyglądają w miare normalnie, ale zachowanie jak z podstawówki. I tu niestety dobrym przykładem jest moja klasa ;c

Opublikowano

U mnie tak samo. Ja jak wchodziłem do gim to miałem 1.80, a teraz to mają po 1,50 m góra. W drugiej klasie jest taki koleś, ma ten sam ryj od przedszkola i jakiś 1,50 wzrostu ;_;

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

czarq nie jestem patykiem bo lubie pizze itp. :p ale nie jestem jakims grubasem a lepiej byc chudym niz beczka prawda ?

Opublikowano

Dobrze że gimbaza już parę lat za mną, ale pamiętam w 3 klasie miałem coś koło 178cm wtedy to przy tych 1 klasach czułem się jakby mi zrobili powrót do przeszłości, choć niektórzy w 1 klasach średnich nadal pozostają bez zmian to różnica patrząc z najwyższej klasy na najniższą zawsze będzie wydawać się znacząca.

No ale niestety

1395256523-U275536.jpg

NJxbd4x.png

Opublikowano

Napierdalacie na niższych ludzi choć większość pewnie wygląda jak patyki :(

Wyczuwam karła z bólem dupska. A srałeś tak w ogóle?

Opublikowano

Nikt nie potrafi się zachować z tych pierwszych klas... Masakra jakaś, druga podstawówka, a nawet gorzej.

Powiedział dziad Joachim do Grażynki. Bez przesady, nie zachowujmy sie jak dziady, wy nie słagowaliście jak szliście po raz pierwszy? U mnie skakali tekstami typu "ciota" raz fuknęliśmy na nich i juz nic nie mówia :D kazdy nowy w gimbie czuje się jak pan szkoły...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...