Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko u mnie w gimbie 1 klasy wyglądają jak 4 klasa podstawówki?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gimby były, są i bedą.

Bywa tak że ktos ma 120cm w 1 gimnazjum a bywa że w 6 klasie ktoś ma 180cm.

Wszystko zależy od organizmu ...

Jeśli chodzi o zachowanie to od nie dawna na serio nie jest za dobrze z niektórymi :D

u6pv.jpg

Opublikowano

No u nas nie. Tylko podstawówka to taka mała dzieciarnia, rurki i każdy buty do piłki nożnej.

Opublikowano

nie wiem jak kurwa można oceniać czy ktoś jest dziecko czy nie po jego wzroście ja pierdole -.-

Na szczęście skończyłem gimnazjum 3 lata temu.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wydaje mi się, że to kwestia genetyki. Było pokolenie bardzo wysokiej młodzieży, teraz są z powrotem karły ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Gimbe skończyłem w zeszłym roku, ale pamiętam że 1 klasa to były w większości osoby o rozmiarach 4 podstawówki, i o mieszance zachowania bandziora i przedszkolaka.

Opublikowano

U mnie to samo. Z roku na rok coraz niższe i coraz głupsze.

dokladnie. ja jak bylem w 1 gim to minimalny wzrostem bylo 175cm i zachowac sie potrafili. teraz to same karly i dresy

Opublikowano

No u mnie to 12/19 to jakieś małe dzieciaki po 120-155 cm xD

Do tego są pojebani i ich oceny to średnio 1 albo 2 hahah. Jak poszedłem jeszcze do podstawówki to w 1-3 klasach dzieciaki miały po max 1 metr wzrostu no ja pierdole...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...