Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer UT

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak wygram lige to się liczy? czy tylko za mecz

Liczy się normalnie ;)

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc w celu uzyskania jakiegoś przyzwoitego trainera.

Ew. podesłanie mi linka na PW ?

Z góry dziękuję.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

A ogólnie to jak te kontrakty w tym cheat engine zamrozić ? Podpoiwe ktoś ? :)

A może ktoś wie czy da rade jakś konto odbanować ? Gdzieś czytałem że istnieje taka opcja ale nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

Odnośnie zamrażania kontraktów:

JAK ZAMROZIĆ KONTRAKTY ZAWODNIKÓW W FIFE 14.
1. SCIĄGASZ I INSTALUJESZ PROGRAM CHEAT ENGINE 6.3
2. W GRZE W TRYBIE ULTIMATE TEAM USTAWIASZ SWÓJ SKŁAD, ABY KAŻDY Z ZAWODNIKÓW MIAŁ JEDNAKOWĄ ILOŚĆ KONTRAKTÓW (NP. 7)
3. WŁĄCASZ PROGRAM I OTWIERASZ PROCES FIFA14.EXE (FILE > OPEN PROCESS LUB KLIKASZ NA KOMPUTEREK POD ZAKŁADKĄ "FILE")
4. W PASEK "VALUE" WPISUJESZ LICZBĘ ODPOWIADAJĄCĄ ILOŚCI KONTRAKTÓW JAKIE MAJĄ TWOI ZAWODNICY (CZYLI 7) PO CZYM WCISKASZ FIRST SCAN - POJAWIA SIĘ DUŻA ILOŚĆ WARTOŚCI
5. W FIFE WCHODZISZ DO 1 MECZU, WYCHODZISZ Z NIEGO LUB TRAINERUJESZ GO.
6. TERAZ W CHEAT ENGINGE W PASKU "VALUE" WPISUJESZ LICZBĘ ODPOWIADAJĄCĄ ILOŚCI KONTRAKTÓW JAKIE MAJA TWOI ZAWODNICY PO 1 GRZE (CZYLI 6) PO CZYM WCISKASZ NEXT SCAN.
7. POWTARZASZ KROK 5 DOPÓKI CIĄGLE GRAJĄĆ 1 GRĘ I SKANUJĄĆ O 1 MNIEJ KONTRAKT CO GRĘ DOPÓKI W WARTOŚCIACH OBOK NIE POJAWI SIĘ DOKŁADNIE 11 WARTOŚĆI!
8. JEŻELI PO LEWEJ STRONIE MASZ JUŻ 11 WARTOŚCI TO KLIKASZ NA NIE WSZYSTKIE 2X LPM, OWE WARTOŚĆI POJAWIAJĄ SIE W TABELCE NIŻEJ, WYSTARCZY TERAZ ŻE KLIKNIEJSZ AKTYWUJESZ KWADRAT W KOLUMNIE "ACTIVE" U WSZYSTKICH TYCH 11 WARTOŚCI.
9. W TAKI SPOSÓB ZAMROZIŁEŚ KONTRAKTY, MOŻESZ TERAZ GRAĆ TYM ZESPOŁEM NIESKOŃCZENIE WIELE RAZY, BEZ APLIKOWANIA KONTRAKTÓW, DZIAŁA DOPÓKI NIE WYJDZIESZ Z GRY.

A co do ,,ODBanowania" to już się nie da niestety. 

Opublikowano

około miesiąca temu, miałem zbanowane konto. Jak się potem okazało tylko zawieszone na czas śledztwa prowadzonego przez EA. Po kilku próbach konsultacji z EA help, dostęp został mi przywrócony co dało czas na wyczyszczenie konta :). po 4 tygodniach dostałem permanent ban. Nie da się już tego odbanować. Próbowałem na supporcie USA jak i na GER.

Opublikowano

około miesiąca temu, miałem zbanowane konto. Jak się potem okazało tylko zawieszone na czas śledztwa prowadzonego przez EA. Po kilku próbach konsultacji z EA help, dostęp został mi przywrócony co dało czas na wyczyszczenie konta :). po 4 tygodniach dostałem permanent ban. Nie da się już tego odbanować. Próbowałem na supporcie USA jak i na GER.

Przekroczyłeś limit 100k?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Da się rozpocząć mecz ,a później wcisnąć F4 i mecz się zakończy,czy trzeba koniecznie przed meczem?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Jedynym minusem jest to,że nie dodaje w statystykach strzelonych bramek,celności podań i posiadania piłki.. ;/

Opublikowano

Ta "lepsza wersja" jest płatna więc wątpię żeby ktoś udostępnił, ale jeżeli ktoś posiada i mógłby udostępnić to ja też poproszę ze skanem na pW ^^

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ta "lepsza wersja" jest płatna więc wątpię żeby ktoś udostępnił, ale jeżeli ktoś posiada i mógłby udostępnić to ja też poproszę ze skanem na pW ^^

A może frytki i cole do tego? :)

Opublikowano

Ta wersja na forum jest stara , mógłbym prosić o pw kogoś kto posiada najnowszą wersję trainera ?

Po co Ci nowsza? Ta działa dobrze...

Opublikowano

Czyli tutaj chodzi o to aby nie przekroczyć limutu dziennego 100k ? A jeżeli będzie za wysokki współczynnik wygranych meczów, ciągle po 3:0 np. A w statystykach tych bramek nie ma. I co wtedy? Nie lepiej grać systemem 3:1 ? 3 wygrane 1 porażka ? Czy to jest bez znaczenia ? Tylko pytam hipotetycznie tak :)

Opublikowano

Traineruje od 4 miesięcy na programie w najstarszej wersji, a bana nie dostałem. Dziennie gram po 4-5 sezonów w zależności od wolnego czasu. Więc według mnie to jest totalny bullshit, że stary program jest wykrywalny, użytkownicy sprzedający "nowszą wersję" chcą po prostu was wykorzystać. 

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...