Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer UT

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem nowy temat ponieważ dostaję baardzo dużo wiadomości związanych właśnie z Trainerowaniem w UT, i aby nie odpisywać każdemu pokolei to napiszę tutaj:

P: Czy dostanę Bana za trainerowanie ?

O: Tak jeżeli nie będziesz używał go z głową i rozwagą

P: Ile mogę zarobić ?

O: Możesz zarobić do 100k dziennie, tak aby nie wpaść w automat EA, zazwyczaj to one wyłapują Trainerowców którzy przekraczają limit. Kiedyś ten limit wynosił 130k dziennie ale teraz zauważyłem, że zmniejszył się do 100k.

P: Co ile mogę trainerować?

O: Doba w UT mija o 2 w nocy czasu Polskiego.

P: Ile mogę tak zarabiać?

O: Z przestrzeganiem limitu myślę że bardzo długo. Ja osobiście zarabiam już od 3 miesięcy i nic złego się mi nie przytrafiło.

P: Czy jest jakiś ostateczny limit?

O: Według swoich przemyśleń to tak. A mianowicie podczas gdy zarobki meczowe nam wyniosą tyle ile ma ostatnia osoba w rankingu  - Najlepsza 100 - Zarobki Meczowe to wtedy musimy raczej skasować klub i założyć od nowa. Ponieważ potem jest już większe prawdopodobieństwo że EA nam się dobierze do tyłka. Max możemy kasować klub 5 razy i koniec. 

Dodatkowo proponuję zakupić sobie nową Fifę i jeżeli ktoś myśli o stałym zarabianiu właśnie na nim zarabiać i dzienny utarg przelewać na nasz stary klub. Gdy przekroczymy max kasowania klubu po prostu kupić kolejną grę. Ja przez ten okres zarobiłem ok. 5-6mln Coins które sprzedawałem lub wydałem na ulepszenie klubu. A po tym czasie zakup Fify mi się kilkanaście razy zwrócił. 

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytanie do tego to postaram się odpowiedzieć. Pzdr

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

P: Co ile mogę trainerować?

O: Doba w UT mija o 2 w nocy czasu Polskiego.

Doba nie resetuje "limitu" - reset jest po 24 godzinach od pierwszego wygrania tytułu dywizji w danym dniu

Po 4 usunięciu klubu warto sprzedać konto na allegro lub komuś i kupić nowy cd-key.

Więcej kont = więcej coinsów. Można robić na raz na wirtualnych maszynach lub PC + laptop dublując przez to zysk - przy dobrym ogarnięciu trainera i zamrożonych kontraktach jest to 200k w godzinę, czyli mając 8 kont do trainerowania i 1 główne można zrobić 800k w 4 godziny.

Jeżeli trainerujesz na głównym koncie to nie powinieneś używać funkcji zamrażania kontraktów, żeby wyeliminować jakąkolwiek szansę na dostanie bana.

Kontakt:

GG - 7546129

Skype - SkillsTheory lub pandazorator

https://www.facebook.com/SkillsTheory

Opublikowano

No tak tylko do takich rzeczy najlepszy byłby autobot, ponieważ ja po zarobieniu 100k już mam dość do gdzie mowa o 800k dziennie.. Więc coś za coś

Opublikowano

Okej ? :D dobry Troll :D

Nie ma odpowiedniego pojęcia na to :D hehe

Trainerować to w moim pojęciu znaczy zarabiać nielegalnie na Coinsach i je sprzedawać potem :) Ot taka moja własna polityka :D haha

(jestem wypiwszy ) ! :D

Opublikowano

Jestem początkujący w fifie,i mam takie pytanie i nie ogarniam co to znaczy trainerować?

Trainerować - używać trainera, który za nas wygrywa mecze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czyli e coinsy mogę noramlnie sprzedawać n allegro ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Czyli e coinsy mogę noramlnie sprzedawać n allegro ?

Tak.

Większość sprzedawców bierze z tego źródła monety.

Opublikowano

Aaaaaa jak działa te trainer? :D Jestem dosyć nowy, a potrzebuję trochę coins'ów. Mógłby ktoś zrobić do tego poradnik i jak tego używać by nie dostać bana?

1358011644-U828409.jpg

Opublikowano

Uruchamiasz Fife w Oknie najlepiej rozdzielczość 800-640 czy jakoś tak, i tak aby uruchomiła się w okienku a nie na cały obraz

Potem uruchamiasz Trainera (Prawym, Uruchom z Prawami Administratora) 

Wchodzisz do UT.. Naciskasz wtedy F4, i ono niech będzie cały czas włączone. To da Tobie to że gdy znajdziesz przeciwnika to przy rozpoczęciu od razu będzie rozłączało i nie trzeba będzie czekaćarrow-10x10.png i wchodzić w cały mecz. 

I gdy wybierasz stroje, to naciskasz num 4 lub num 6 ( dodajesz 3 bramki ) jeżeli chcesz to możesz dodawać po 1 bramce lub też po 5 bramek, odpowiadają za to inne numlock-i, jednak ja cały czas używałem właśnie 4 bądź 6.

Te po lewej stronie go gdy jesteś gospodarzem (num 4 ) i analogicznie po przeciwnej stronie jeżeli jesteś w gościach. 

I to tyle. Potem przełączasz tylko numlockami zależnie od strony na jakiej się znajdujesz. Tylko pamiętaj aby włączaćarrow-10x10.png poprzedni numlock, 

Aktywnyarrow-10x10.png będzie się palił na czerwono. 

I to tyle.

A co do tego jak nie dostać BANA to zarabiaj nie więcej niż 100k dziennie i nie dostaniesz ;) 

Opublikowano

A co do tego jak nie dostać BANA to zarabiaj nie więcej niż 100k dziennie i nie dostaniesz ;)

Czy ten limit 100k tyczy się też transferów, np nabiłem 80k, kupiłem parę paczek i wypadł mi typ za 60k, czy czekać muszę z sprzedażą gostka 24h+ ?

Jak go sprzedam to wyjdzie sporo ponad 100k.

Tak wogóle to po użyciu trainera Ea wrzuca was do wora z trainerowcami i gracie praktycznie tylko z nimi takie odniosłem wrażenie,

pewnie miałem za dużo raportów bo wyjmowałem kabel od neta, efekt prawie jak trainer tylko że mecz nie przegrany ani wygrany tylko kontrakty lecą.

Opublikowano

Czy ten limit 100k tyczy się też transferów, np nabiłem 80k, kupiłem parę paczek i wypadł mi typ za 60k, czy czekać muszę z sprzedażą gostka 24h+ ?

Jak go sprzedam to wyjdzie sporo ponad 100k.

Tak wogóle to po użyciu trainera Ea wrzuca was do wora z trainerowcami i gracie praktycznie tylko z nimi takie odniosłem wrażenie,

pewnie miałem za dużo raportów bo wyjmowałem kabel od neta, efekt prawie jak trainer tylko że mecz nie przegrany ani wygrany tylko kontrakty lecą.

Nie, handel nie jest brany pod uwagę.

Chodzi tu głównie o zarobki meczowe.

Opublikowano

Zarabiam max 100k dziennie ale do tego zamrażam kontrakty w cheat engine. Duża jest szansa na bana, większa jest z tym cheat engine ? Słyszałem od paru osób, że używają tego zamrażania i nic im się nie dzieję.

Opublikowano

Właśnie nie wiem, pamiętam, że gdzieś czytałem, że lepiej się w to nie bawić, bo mniej bezpieczne, ale nawet nie pamiętam gdzie czytałem, także.

Opublikowano

Jest minimalna... w EA to Automaty wykrywają osoby które przekroczą 100k i wtedy z automatu leci BAN. Przecież żaden człowiek tam nie siedzi i nie wlepia każdemu BANA. Logiczne że Automat to wszystko robi. Więc możesz zarabiać do 100k ale nie więcej, najlepiej to tak 80-95k dziennie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...