Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na serwer PVP, Jakie atrakcje ?

MajuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Robię mapę na serwer PVP, który wkrótce wystartuje (MCF2F.PL).

Potrzebuję różnych atrakcji jakich lubią ludzie interesujący się PVP,

chodzi mi o różne beczki, zamki, przeszkody itp.

Proszę wypowiadać się co można dodać do tej mapy aby była atrakcyjna, buduję ją od podstaw sam.

Opublikowano

Parkorury, spleef'y, minigames, futbol na eventy, różnorodne zabawy typu odgadywanie haseł etc. To przyciągnie graczy.

Zrób jakieś ciekawe mapy np. Statek, Zamek, Arena itp. Wgraj jakieś ciekawe pluginy, żeby zachęcić ludzi do dalszej gry :)

Na spawnie zbuduj pelno skinow youtuberow , zbudui parkoura. Dla umilnia gry oraz. Mobarenee

Według mnie przydałby się statystyki i ustawić ranking graczy, gracz z największą ilością killów zebraną po tygodniu miesiący czy jak ci się podoba dostaje jakąś rangę do czasu kolejnego wyboru ;)

Opublikowano

Dziękuję za radę z tego co wymieniłeś to zbuduję Statek, jakąś wieżyczkę, różnorodne areny. Parkour będzie umieszczany na mapie co jakiś czas, aby dostać się w jakieś miejsce wyżej umieszczone.

Oczywiście mamy ranking graczy będzie umieszczony na stronie, oczywiście na koniec edycji dla 10 pierwszych osób w topce nagrody specjalne.

Mamy zamiar dodać ekonomię, m.in. możliwość kupywania itemów za pieniążki które będziesz dostawał za zabicie gracza.

Link do facebooka dla chętnych aby dowiedzieć się więcej inforamcji o serwerze: xxx

Zaraszam do udzielania się dalej

Opublikowano

To serwer pvp nie minigames.

Chciałbym coś co jest żadko spotykane i wyróżniające się od innych.

Chodzi mi bardziej o propozycje budowli na mape, a nie pluginów

Opublikowano

Dobry pomysł ale czy ona polegałaby na zabijaniu się łukami, czy trenowaniu strzelania np do jakiś punktów ?

Opublikowano

Dobry pomysł, ale w jaki sposób teraz to zrobić, myślałem nad pluginem na drop, tylko nie da rady chyba poprzez strzał łukiem :[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...