Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arclight varus

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na alienware jest giveaway: 

https://eu.alienwarearena.com/giveaways/league-of-legends-arclight-varus-skin-key-giveaway-geforce-group 

,

Będzie można jeszcze go wygrać w Thursday, March 20, Thursday, March 27 na EU i w Tuesday, March 18, Tuesday, March 25 na serwery NA. W te dni o wyślą Ci maila 5-10 minut przed losowanie kiedy będzie można wygrać. Klucz jest trudno zdobyć bo zazwyczaj jest serwer przeciążony, jeśli już Ci się uda wejść na tą stronę podczas giweawaya to kliknij ''GIVE ME'' czy jakoś tak. Klucz powinien przyjść na maila.

Opublikowano

Szansa jest równa, jak wygrana w totolotku :D

Zależy. Jak rzucili tydzień temu, to nie szło się dostać na stronę, a wczoraj o 15:30 było dosyć luźno :P

Opublikowano

Zależy. Jak rzucili tydzień temu, to nie szło się dostać na stronę, a wczoraj o 15:30 było dosyć luźno :P

Bo każdy myślał, ze znowu będzie o 19. A tu niespodzianka dali 3.5h wcześniej, żeby im pewnie znowu serwery nie pacnęły.

Szkoda bo długo czekałem akurat a w następne terminy nie będzie mnie już o tych porach na kompie.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

ja się złapłem dzieki kumplowi który ma neta w tele i dało radę ale jak w godzinach wieczornych to życzę powodzenia jak na mięso się rzucają . 

Opublikowano

mimo że na wszystkich kliknąłem Give away czy coś takiego aby zyskać kod ale jak zawsze ta sama wiadomosc:

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please join the 
GeForce group to be notified when new keys and activities are available.

Alienware Arena Team

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mimo że na wszystkich kliknąłem Give away czy coś takiego aby zyskać kod ale jak zawsze ta sama wiadomosc:

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.

Please join the GeForce group to be notified when new keys and activities are available.

Alienware Arena Team

Znaczy to ze albo nie dolaczyles/as do grupy GF albo po prostu nie miales/as szczescia :) tez juz takich wiadomosci pare widzialem 

Opublikowano

A ja się spytam, bo słyszałem, że łatwiej zgarnąć klucze na NA, a ponoć taki klucz można aktywować na eune bez problemu. Wystarczy napisać do supportu, że wygrało się klucz na giveawayu, ale niestety jest on dostępny tylko na NA (i screenshot maila od Alienware w załączniku). To prawda? Musze wiedzieć, bo jeśli tak, to campie dzisiaj w nocy na tego skina.

Opublikowano

Jeśli mam klucz na NA to da się go wymienić na EUNE? Na przykład jak napiszę do supportu?

Opublikowano

Udało mi się :) Jutro pisze do supp żeby mi dali na EU :)

Opublikowano

Podobno zamieniają te skiny, już go dostaliście czy czekacie?

Please join the GeForce group to be notified when new keys and activities are available.

Alienware Arena Team

Czyli pod kodzie? :/

Opublikowano

Dostałem i napisałem do supportu jednak podałem i zwyczajnie ten kod a słyszałem że to trzeba napisac na kartce kod + nick i im wyslac zdj. Robiliscie tak już?

Opublikowano

Czemu mi wyskakuje eror ze nie ma keyi czy nie ma mnie w grupie (wyzek zacytowany blad)

Skoro jestem w grupie a kod ktory bralem byl 998 bez sens

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Please join the GeForce group to be notified when new keys and activities are available.

Alienware Arena Team

Już 3 razy dostałem taką wiadomość ( jestem członkiem gf group)

Opublikowano

to jest popierd*lone! kiedy bylo 998 kodów kliknąłem "get code" i kur*stwo nie przysłało mi kodu CHOCIAZ BYŁO ICH 998 !! nie mam pojęcia jak te zjeb*ne alienwarearena rozdaje te skiny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...