Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawid Jankowski Projektowanie stron www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do oceny nie chodziło mi o jakąś super mega stronę tylko o przejrzystą  witrynę i responsywną:

www.dawidjankowski.pl

oabpsw.png
Opublikowano

"Profesjonale projektowanie stron www" a strony sam nie zrobiłeś ._.

Portfolio też nie zachwyca, co robi tam strona facebook'owa? z lipnym tłem.

Opublikowano

"Profesjonale projektowanie stron www" a strony sam nie zrobiłeś ._.

Portfolio też nie zachwyca, co robi tam strona facebook'owa? z lipnym tłem.

... stronę robiłem sam na framerworku ale slider z neta

oabpsw.png
Opublikowano

Strona ładna, jednak trochę za mało elementów, biorąc pod uwagę długość. Jaki framework? Ale jedno mnie odstraszło i odstraszy zapewne klientów - zero interpunkcji.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Czcionki, slider obrazki i to 

/*99Lime.com HTML KickStart by Joshua Gatcke
kickstart.cssDon't edit the file if you want HTML KickStart to be upgradeable.
Instead, copy any CSS selectors you want to modify to your style.css file.
// Colors
blue: #4D99E0;
*/

nie twoje layout też nie twój może sam go pisałeś ale odpisywałeś od kogoś innego bo jest dużo linijek nie potrzebnych lub nawet bez użycia i aż 14 stylów .css brawo.

Opublikowano

Za responsywne to nie jest... Tu się wszystko rozjeżdża względem szerokości i nie trzyma kupy.

Wchodząc w ofertę lub portfolio, nagle wcina gdzieś w menu "Blog", który postawiony jest na wordpressie na domyślnej templatce.

W oferta, nagle na dole pokazuje się link "Katalog TigoTago.pl". Tam także zero interpunkcji w tekście jest wprost na pierwszy rzut oka zauważalna, nie mówiąc o poziomie wypowiedzi na skraju podstawówki.

Zacznijmy od "tworzę strony,sklepy,serwisy na zamówienia nie pracuję dla żadnej firmy działam sam zaprasam do skontaktowania się ze mną nie pożałujesz!" - zostawmy to bez komentarza, a jedynie ciekawi mnie... co rozumiesz poprzez "serwisy"? ;)

Następna kwestia... "Po 4-5 dniach roboczych pokaże ci cały layout zakodowany a ty piszesz co jest do poprawy co do zamiany.". Zacznijmy od tego, że to nie ma całkowicie sensu. Jak w 4-5 dni zrobisz przykładowo sklep dla wymagającego klienta? Na czym? Bo po poziomie wątpię byś miał coś swojego, albo chociaż wystarczającą znajomość jakiegokolwiek silnika.

Na zakończenie.... "Po zrobieniu wpłacasz zaliczkę np : jeżeli strona kosztuje 100zł ty wpłacasz 50zł". Chciałbym to widzieć, jakbyś na start przy tej zasadzie miał wybulić od siebie 1k zł+ na silnik sklepu dla klienta, który sobie takowy zażyczył.

9obpmnjr.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...