Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer sfgame

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa Ci to w końcu czy nie ? ;d

masz tam user_data klikasz na to, następnie klikasz zakładkę przeglądaj i tam bd miał listę z zarejestrowanymi graczami

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa Ci to w końcu czy nie ? ;d

masz tam user_data klikasz na to, następnie klikasz zakładkę przeglądaj i tam bd miał listę z zarejestrowanymi graczami

To mi nie działa xD

Ciągle wyskakuje ten błąd.

Dobra w navicacie wszystko działa.

Opublikowano

FilleZilla nie przez przypadek napsiałem :D

Wyłącz wszystko w tym panelu i wyłącz też panel :D

Otwórz menedżer zadań ( alt + ctrl + delete ) znajdź proces: mysqld.exe jeśli będzie to go zabij i spróbuj uruchomić jeśli nie pomoże to uruchom plik: " setup_xampp.bat " i spróbuj znów.

@dzimen110

robiłeś tak: ?

1. --> http://localhost/phpmyadmin

2. zakładka: Bazy Danych -> tam masz " utwórz baze daych" wpisujesz " sfgame" i klikasz " utwórz"

3. z menu po lewej wybierasz bazę " sfgame"

4. następnie zakładka SQL

5. wklejasz/importujesz zawartośćpliku SF GAME.sql

A jaki login i hasło do bohatera?:D

Opublikowano

Edytowałem to:

$db = new PDO ( 'mysql:host=localhost;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', '');

Loguje się na konto i mam:

połączenie z serwerem zostało przerwane

Opublikowano

Jeśli nie potraficie takich prostych rzeczy to nie zrobicie żadnego serwa.

Nie dodacie żadnych nowych rzecz, nie edytujecie nic, nie naprawicie itp jeśli was ktoś nie poprowadzi krok po kroku więc to nie ma sensu i dajcie sobie spokój :)

Opublikowano

Nie dodacie żadnych nowych rzecz, nie edytujecie nic, nie naprawicie itp jeśli was ktoś nie poprowadzi krok po kroku więc to nie ma sensu i dajcie sobie spokój :)

każdy kiedyś zaczynał..

Opublikowano

Próbowałem przez reje w grze ale zero reakcji.

Próbowałem stworzyć konto w bazie ale wyskakuje error.

Opublikowano

Mam czarny ekran, jak wchodzic sie na strone

90858227232114326580.png

Opublikowano

Aely a bys mógł powiedziec jak zwiekszyć trafienie na epika ? bo z tego co wiem dziala a i wg ten serw od tego z yt zadzialał zapomialem o tym zeby w  bazie danych zrobić "sfgame" i ten tekst wkleić :P

`av3k przeczytaj temat i wes pliczki od aelly .. xD

Opublikowano

Mi wszystko działa :)

Jak np. zmienic ceny itemków w sklepach expa za misje itd.... A i czy działa 11,12,13 loch?

Opublikowano

Mi wszystko działa :)

Jak np. zmienic ceny itemków w sklepach expa za misje itd.... A i czy działa 11,12,13 loch?

Mi działają

Opublikowano

@ref

To wiecie jak zrobić żeby te epiki w skepach były bardziej ... znaczy jak zwiekszyć  na trafienie ?

No to ja wiem ale sie pytam jak zwiekszyć trafienie na epika bo ja straiclem se 500 grzybów i nic , a wg są epiki ? xD

Opublikowano

Widzę ,że niezły śmietnik się tu zrobił, pierwsze pliki działają tylko mają podane złe ścieżki do grafiki. Pozdrawiam.

Z tego co widziałem to nie ma dodanych epików. Jak chcesz je dodać to musisz  w tabeli items.

Opublikowano

to może trochę głupie pytanie, ale jak zmienić najmniejsze dmg i największe dmg naszej broni, albo zmienić staty innych itemów?Bo w bazie danych nigdzie tego nie widzie

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...