Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer sfgame

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z prywatnym serwerem sfgame

Nie działa żadna opcja oprócz Bohater i Opcje

Wiem że pliki są nie dokończone ale na filmikach widziałem, że działa kilka opcji np stajnia a tu nic.

Gdy próbuje wejść na np stajnię to wyskakuje Błąd: Czynność nie powiodła się! (#-99)

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mam problem z prywatnym serwerem sfgame

Nie działa żadna opcja oprócz Bohater i Opcje

Wiem że pliki są nie dokończone ale na filmikach widziałem, że działa kilka opcji np stajnia a tu nic.

Gdy próbuje wejść na np stajnię to wyskakuje Błąd: Czynność nie powiodła się! (#-99)

To sa pliki bez niczego, tylko bohater dziala i nic wiecej.

Jesli chcesz pliczki gdzie dziala wszystko procz wiez, niema epickich i elikow w sklepach:

http://www10.zippyshare.com/v/40625874/file.html

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

U mnie te pliki działają normalnie jedynie nie łączą się z bazą danych

Skoro nie łączą się z bazą to zalogować się nie możesz.

Kurde, mi nic nie dziala. Weź powiedz co robiłeś, będę wdzięczny :)

Opublikowano

To może pozmieniajcie to co trzeba ..., bo założę się że tylko wgraliście bazę danych pliki do folderu htdocs i to wszystko.

Opublikowano

To może pozmieniajcie to co trzeba ..., bo założę się że tylko wgraliście bazę danych pliki do folderu htdocs i to wszystko.

Edytowałem index'a ale i tak nic .

Opublikowano

Nie tylko index trzeba edytować ;d

No wiem...

Tylko skoro damian09501 działają pliczki. To raczej jest wszystko wporzo... 

Trochę logiki 

Więc pewnie ja coś źlę robię, no nie mam pojęcia proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie sądzę aby były ci potrzebne pliki dla ''siebie''... Więc nie przekręcaj. Sam mam serwer pisany prawie od 0 i muszę zmienić grafikę ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie sądzę aby były ci potrzebne pliki dla ''siebie''... Więc nie przekręcaj. Sam mam serwer pisany prawie od 0 i muszę zmienić grafikę ;)

Przepraszam, ze co? Sam masz serwer pisany prawie od 0? Tak? Przestaniesz ze wkoncu klamac? Pliki masz marcela z 50% gry, na hamachi oklamujesz ludzi ze masz gotowe wieze na serwer a tak naprawde to masz tylko ze gowna co sobie dodales i nic wiecej, nieznasz sie tyle co marcel, dobrze ze rzucil to wkoncu, ludzie niedoceniali jego pracy a szczegolnie smieje sie z cb plemiona, zmienic grafike musisz? To czyli wszystko z calego S&F Gui itp, a to ci zajmie sporo czasu, a pliki dla siebie zeby zrobic taki serwer na hamachi ma miec kazdy prawo, nie tylko Ty panie Techniku wielki, myslisz ze jak czytasz netbulla itp i tam dali pliki z eliksirami i epickimi to jestes kims wielkim? Jestes gownowart chlopie. ( TAK CHCE WARNA BOL DUPY. )

Bys sie wzial za jakas porzadna robote  anie jakies gierki do dupy.

W kazdej chwili nie tylko ja ale inni moga pozwac ciebie na policje czy tam do playi o prawa autorskie na temat gry, skonczy sie dla cb to skonfiskowaniem komputera / laptopa oraz grzywna badz odsiadka, tego chcesz? Jeden czech juz pozwal Flesh'a do sadu i zabulil pare ladnych KC ( Koron ).

Tyle odemnie pozdrawiam Ciebie srodkowym palcem.

( SAMEGO SIEBIE NAWET ZREPORTUJE NIE POTRZEBA )

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

hersen233 - Widzę ,że ogarnięty jesteś w te sprawki. 

Wiesz może co zrobić ,żeby to trybiło?

Próbowałem po swojemu to zrobić i nic :/ Ciągle czarny ekran. :(

Dzięki z góry za pomoc ;)

Opublikowano

Przepraszam, ze co? Sam masz serwer pisany prawie od 0? Tak? Przestaniesz ze wkoncu klamac? Pliki masz marcela z 50% gry, na hamachi oklamujesz ludzi ze masz gotowe wieze na serwer a tak naprawde to masz tylko ze gowna co sobie dodales i nic wiecej, nieznasz sie tyle co marcel, dobrze ze rzucil to wkoncu, ludzie niedoceniali jego pracy a szczegolnie smieje sie z cb plemiona, zmienic grafike musisz? To czyli wszystko z calego S&F Gui itp, a to ci zajmie sporo czasu, a pliki dla siebie zeby zrobic taki serwer na hamachi ma miec kazdy prawo, nie tylko Ty panie Techniku wielki, myslisz ze jak czytasz netbulla itp i tam dali pliki z eliksirami i epickimi to jestes kims wielkim? Jestes gownowart chlopie. ( TAK CHCE WARNA BOL DUPY. )

Bys sie wzial za jakas porzadna robote  anie jakies gierki do dupy.

W kazdej chwili nie tylko ja ale inni moga pozwac ciebie na policje czy tam do playi o prawa autorskie na temat gry, skonczy sie dla cb to skonfiskowaniem komputera / laptopa oraz grzywna badz odsiadka, tego chcesz? Jeden czech juz pozwal Flesh'a do sadu i zabulil pare ladnych KC ( Koron ).

Tyle odemnie pozdrawiam Ciebie srodkowym palcem.

( SAMEGO SIEBIE NAWET ZREPORTUJE NIE POTRZEBA )

śmieszny jesteś pliki mam już dawno ten ''młody'' to ty ... Zanim poradniki były na netbullu to ja już to miałem. Tam są jak dodać w eq a nie do sklepów itd ... Pliki sa moje ... Nie będę wdawał się w dyskusję z dzieckiem. 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mlody ostatnio nagrywal film jak zrobic serwer, mam nadzieje, ze pomoze Tobie to:

http://www.youtube.com/watch?v=32I6gQmiTtM&list=UUki730MXXcGLMebS4wA4htg

Parse error: syntax error, unexpected '[' in C:\xampp\htdocs\usercount.php on line 5

Help 

Konfig usercount.php

<?php 

$db = new PDO ( 'mysql:host=localhost;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', '');
$qry = $db -> prepare("SELECT Count(*) AS c FROM user_data");
$qry -> execute();
echo ($qry -> fetchAll()[0]['c']);
?>
Opublikowano

Ok

Teraz mi pisze że nie mam dostępu do internetu

jak się rejestruje/loguje.

a mam neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...