Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu na rozdzke tp na spawn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam skryptu na rozdzke tp na spawn zeby ja sie krawtowalo z 1 patyka 1 bloku zlota i 1 perly endermana i ma to wygladac w postaci miecza perla na moze a blok zlota na dole

Opublikowano

Potrzebujesz skript+ 

Prosze oto script :P

on load:
    set {_item} to named item stack from "iron hoe;&7&l[TP na spawn];<gold>kliknij prawym aby przeniesc sie na spawn!"
    register new shaped recipe for {_item} using air, ender pearl, air, air, stick, air, air, gold block, air

Pomogłem?

Daj Lajka! :D

Opublikowano

Potrzebujesz skript+ 

Prosze oto script :P

on load:
    set {_item} to named item stack from "iron hoe;&7&l[TP na spawn];<gold>kliknij prawym aby przeniesc sie na spawn!"
    register new shaped recipe for {_item} using air, ender pearl, air, air, stick, air, air, gold block, air

nie dziala ..

Opublikowano

Wyślij mi screena, dokładnie jaki błąd Ci wyskakuje, postaram się cos poradzic :P

Pomogłem?

Opublikowano

przed "on load" nie moze byc spacji ma to wyglądać tak:

1 linijka: <bez spacji>on load:
2 linijka: <4 spacje> set {_item} to named item stack from "iron hoe;&7&l[TP na spawn];<gold>kliknij prawym aby przeniesc sie na spawn!"
3 linijka: <4 spacje> register new shaped recipe for {_item} using air, ender pearl, air, air, stick, air, air, gold block, air

jesli nie zadziala to:

2 linijka: <1 tab> set {_item} to named item stack from "iron hoe;&7&l[TP na spawn];<gold>kliknij prawym aby przeniesc sie na spawn!"
3 linijka: <1 tan> register new shaped recipe for {_item} using air, ender pearl, air, air, stick, air, air, gold block, air

Pomogłem?

Opublikowano

przed "on load" nie moze byc spacji ma to wyglądać tak:

2 linijka: <4 spacje> set {_item} to named item stack from "iron hoe;&7&l[TP na spawn];<gold>kliknij prawym aby przeniesc sie na spawn!"
3 linijka: <4 spacje> register new shaped recipe for {_item} using air, ender pearl, air, air, stick, air, air, gold block, air

jesli nie zadziala to:

2 linijka: <1 tab> set {_item} to named item stack from "iron hoe;&7&l[TP na spawn];<gold>kliknij prawym aby przeniesc sie na spawn!"
3 linijka: <1 tan> register new shaped recipe for {_item} using air, ender pearl, air, air, stick, air, air, gold block, air

teraz to tak wyglada

post-748421-0-43456200-1394744094.png

Opublikowano

Musisz pod tamtym kodem dodać ten:

on rightclick with iron hoe:
	if name of player's tool is "&7&l[TP na spawn]":
		make execute player command "/spawn"
		remove iron hoe from player
		stop 

Dopiero ten kod dodaje teleportacje na spawn po kliknięciu itemu.

Jesli pomoglem daj Like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...