Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOTD2

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej survivalu, czyt. hordę zombiaków wpie*dalających ludzi.

To może ci co chcą zombiaki niech idą oglądać The Walking Dead, ja osobiście zostaję przy

hotd7-4.jpg

:-)

cycki, dupa to są fajne w rl, a nie w jakichś bajeczkach. WIęc więcej survivalu :)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

cycki, dupa to są fajne w rl, a nie w jakichś bajeczkach. 

Zależy o kogo chodzi. Dziewczyny w HOTD mówiąc wprost nie są ładne. :)

Dlatego zamiast fanserwisu z nimi wolałbym coś innego.

Opublikowano

Zależy o kogo chodzi. Dziewczyny w HOTD mówiąc wprost nie są ładne. :)

Dlatego zamiast fanserwisu z nimi wolałbym coś innego.

Ogólnie ciężko żeby dziewczyny z rozmiarami cycków gdzieś na końcu alfabetu były ładne, ale mimo to szału nie ma a wręcz powiedziałbym że jeszcze przygłupie są, za to bohatera mamy dosyć fajnego według mnie przynajmniej.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ogólnie ciężko żeby dziewczyny z rozmiarami cycków gdzieś na końcu alfabetu były ładne, ale mimo to szału nie ma a wręcz powiedziałbym że jeszcze przygłupie są, za to bohatera mamy dosyć fajnego według mnie przynajmniej.

Ale cycki tej pielęgniarki to już są najbardziej jak mogły by być  przesadzone. Co te japońce..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ale czego ty wymagasz po takim tytule.. ? xD

Toć to jest najzwyczajniej w świecie oceznurowany hentai.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Wut ? Chyba ci się z DxD pomyliło.

Oprócz sceny w której dziewczyny się kąpały seria była dosyć poważna.

Ova lepiej nie komentujmy xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Gdyby odjąć monstrualne cycki i ten erotyzm że tutaj spódniczka powiewa a tutaj co nieco widać itd to to anime mogło by należeć do jednych z poważniejszych tytułów.

Gdyby nie te zboczenie japońców to powstało by prawdopodobnie wiele wspaniałych serii, a reszta zboczeńców tworzyła by dalej ku uciesze reszty fanów.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Faktycznie bohater fajny, a  z dziewczyn najbardziej podobała mi się Rei (jeśli już miałbym jakąś wybrać). Miała niezły charakter i była najładniejsza.

W żadnym razie. Nozoki Ana to ocenzurowany hentai. :)

Faktycznie.  Najlepsza scena w całej serii to ta jak matka biegnie z córką i prosi o pomoc policję, a następnie trzymane przez nią dziecko zamienia się w zombie i ją zabija. Następnie matka po zamianie w zombie została postrzelona, a córka ją zjada. Takie rzeczy tylko w anime o zombie (w zachodnich filmach nie ma szans).

Ten fanserwis zepsuł w pewnej części klimat serii.

Opublikowano

Japończycy jako bohaterki dają albo małe dziewczynki albo dziewczynki z dużymi cyckami.

Mało jest normalnie wyglądających bohaterek w anime.

DxD New był bardziej dojebany od pierwszego sezonu, więc trzeba mieć nadzieję, że nie postanowią iść tym tropem w HOTD 2

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wut ? Chyba ci się z DxD pomyliło.

Ova lepiej nie komentujmy xD

No cóż, dla mnie to nie jest poważne. Może gdyby wycieli ostatnią scenę to tak, ale w tym wypadku to całe anime jest tylko o cyckach i przykrótkich spódniczkach. Oczywiście nie mam nic przeciwko, ale dopóki jest zachowany umiar. Gdy zaczynają latać krowie wymiona zamiast pięknych i jędrnych cycuszków to już jest źle, a tutaj więcej takich scen było niż rozwalania zombie.

W każdym razie anime jest fajne jeśli nie oczekujemy żadnego realizmu  (latający motor wrrrrr).

Opublikowano

Japończycy jako bohaterki dają albo małe dziewczynki albo dziewczynki z dużymi cyckami.

Mało jest normalnie wyglądających bohaterek w anime.

W wielu seriach dziewczyny wyglądają normalnie. Oczywiście zależy czy mówimy o wszystkich bohaterkach czy po prostu o tych głównych.

Zresztą nawet w produkcjach erotycznych (eromangi, eroge, eroanime) są często dziewczyny o normalnych kształtach i wyglądzie.

Poza tym jest pewna różnica między loli, a wyglądem loli. Prawdziwa loli jest płaska i jest to normalne. Natomiast pettanko już powinna mieć piersi, a nadal jest płaska.

No cóż, dla mnie to nie jest poważne. Może gdyby wycieli ostatnią scenę to tak, ale w tym wypadku to całe anime jest tylko o cyckach i przykrótkich spódniczkach. Oczywiście nie mam nic przeciwko, ale dopóki jest zachowany umiar. Gdy zaczynają latać krowie wymiona zamiast pięknych i jędrnych cycuszków to już jest źle, a tutaj więcej takich scen było niż rozwalania zombie.

Napisałem w poprzednim poście przykład poważnej sceny. Czytałeś ?

To, że w anime jest niepotrzebny (przesadzony) fanserwis to prawda, ale były również sceny w pełni poważne i naprawdę dramatyczne.

Opublikowano

@up

Wybacz umknęło mi, w każdym razie to był jeden jedyny moment, reszta to dryfujące w powietrzu cycki.

Po sezonie drugim wiele się nie spodziewam, ale przyznam że s1 oglądało mi się całkiem dobrze i ku zdziwieniu chyba tylko mi OVA przypadła do gustu.

No ale co się dziwić z drugiej strony, całe anime oglądałem praktycznie tylko ze względu na Saeko, reszta to zamiłowanie do zombiaków i nic więcej.

Opublikowano

Wybacz umknęło mi, w każdym razie to był jeden jedyny moment, reszta to dryfujące w powietrzu cycki.

Oczywiście, że to nie był jedyny. Chociażby I odcinek i ogólnie te początkowe były naprawdę poważne, a nawet drastyczne. Później niestety pojawiło się więcej fanserwisu i to chwilami totalnie żałosnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...